ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

500 εκατομμύρια Ευρώ στους μετανάστες - Τιμές Γαλλίας με τσέπη Κύπρου

Βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας - Μας έδωσε η Ε.Ε 29 εκατομμύρια για 3 χρόνια

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΕΕ 29 ΕΚ.

Ασύλληπτα ποσά δαπανώνται για το μεταναστευτικό, αφού σε 4 χρόνια θα δοθούν πέραν του ΜΙΣΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ευρώ, σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι αναστενάζουν με τις ψηλές τιμές προϊόντων και η διαβίωση έγινε ΒΡΑΧΝΑΣ. Παράλληλα, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ το μύθευμα και οι ψευδολογίες που επικαλούνταν αρκετοί (αλήθεια προς τι αποσκοπούσαν;;;) ότι την μεγαλύτερη δαπάνη για τους μετανάστες καλύπτει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε 4 χρόνια έδωσαν στην χώρα μας οι Ευρωπαίοι της Κομισιόν 29 εκατομμύρια Ευρώ! Φοβερό και σοκαριστικό συνάμα, αφού με τα στοιχεία που κατέθεσε ο Υπουργός Οικονομικών ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο Κοινοβούλιο, καταδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η περιλάλητη και περιβόητη Ευρωπαϊκή ένωση που μας συμπαρίσταται, μας ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ στο έλεος του Θεού και παρακολουθεί εκ του μακρόθεν μεταφέροντας μόνο ευχές και νουθεσίες περί συμμόρφωσης.

Την ίδια στιγμή που διάφοροι πολιτικοί και κολαούζοι, όταν τους υποδεικνυόταν η ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ στα δημόσια οικονομικά από την τεράστια αύξηση μεταναστών, κατέφευγαν στα γνωστά σόου και κολλούσαν τις ετικέτες σαν ρατσιστές – ξενοφοβικούς όσους επισήμαναν τους κινδύνους. Τώρα πια, όλοι θα πρέπει να νοιώθουν εκτεθειμένοι, για τα ΨΕΜΜΑΤΑ που εκστόμισαν και να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ στους παραπλανημένους πολίτες. Καλά, ότι είμαστε ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ σ’ αυτή την χώρα και εντολοδόχους διαφόρων κέντρων αποφάσεων και πρεσβειών είναι πασίγνωστο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Αν έχουν συνείδηση, οι ΕΡΙΝΥΕΣ θα τους κατατρέχουν για τα παραμύθια που πλάσαραν, ενώ αν είναι χοντρόπετσοι υπάρχει για όλους Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, εκεί όπου δεν θα μπορέσουν με δικολαβισμούς, να αποφύγουν την ΤΙΜΩΡΙΑ.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Παραθέτουμε λοιπόν τα στοιχεία που μετέφερε ο Υπουργός Οικονομικών στην Βουλή και τα εξασφάλισε ο μαυροφορεμένος πράκτορας της ΞΥΠ. Προσέξτε την ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ στην αύξηση των δαπανών, οι οποίες περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ τις κοινωνικές παροχές (επιδόματα, εκπαίδευση), τις παροχές υγείας, τα έξοδα για κέντρα φιλοξενίας / δομές. Προφανώς δεν περιλαμβάνονται οι δαπάνες για τις εργατοώρες των δημοσίων υπαλλήλων που απασχολούνται με το μεταναστευτικό, από την Αστυνομία έως το Τμήμα Αλλοδαπών, τα δικαστήρια, τα τμήματα ευημερίας και όλα τα συναφή. Αν υπολογιστεί το συνολικό ύψος της δαπάνης θα υποστούμε άπαντες ΣΟΚ. Λοιπόν ο Κεραυνός αναφέρει στο σημείωμα ότι το 2021 δαπανήθηκαν 89 εκατομμύρια, 691 χιλιάδες, 986 ευρώ, το 2022 ανεβαίνει στα 112, 447, 584 και μέχρι τον Ιούνιο του 2023 δαπανήθηκαν 66, 902, 373 (αν υπολογιστούν οι ροές μεταναστών το ποσά θα ξεπεράσουν τα 140 – 150 εκατομμύρια για το 23) . Σημειώνεται ότι στον προϋπολογισμό του 2024, δίνεται ποσό για τους μετανάστες 196 εκατομμυρίων Ευρώ. Επαναλαμβάνουμε και το ποσό που ανακτήθηκε από την Ε.Ε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης. 29, 452, 799. Όπερ μεθερμηνευόμενο για τρία χρόνια μας έδωσαν 10 εκατομμύρια τον χρόνο. ΕΛΕΟΣ ρε ΔΥΝΑΣΤΕΣ της Ε.Ε Λυπηθείτε τους Ευρωττοπουζοκυπραίους που ταλαιπωρούνται, αγχώνονται, βασανίζονται για χίλια Ευρώ τον μήνα. Τελικά οι Ελληνοκύπριοι αποτελούν δεύτερης τάξης πολίτες σ’ αυτό τον τόπο. Φυσικά, να σημειώσουμε ότι φόρους δεν πληρώνουν όσοι καρπούνται τα 500 εκατομμύρια, ενώ οι συνταξιούχοι Ε/Κ των 400 - 500 Ευρώ πληρώνουν ΦΠΑ στα τρόφιμα και άλλα αγαθά. Χωρίς σχόλιο και ο καθένας είναι απέναντι στην ΙΣΤΟΡΙΑ, στην ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ και στην συνείδηση του. Η ανησυχητική ακτινογραφία του δημογραφικού χτυπά καμπάνες, όπως αυτές που ακούσαμε να μας καλούν να πάμε στην Εκκλησία, όπου εορτάζουμε τα ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. Εδώ που φθάσαμε μόνο η Παναγία μας Σώζει.

ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΡΑΜΑΝ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ - ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Αλληλένδετη, αν δεν είναι απόλυτα συνδεδεμένη είναι και η κατάσταση στην αγορά, όπου οι ΑΚΡΙΔΕΣ των εμπόρων επέδραμαν και μας προσφέρουν στα ράφια των υπεραγορών ΤΙΜΕΣ ΓΑΛΛΙΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ όταν εμείς έχουμε τσέπη Κύπρου. Κι όμως όλα αυτά δεν τα διακρίνουν οι εκατομμυριούχοι του Υπουργείου Εμπορίου, με πρωταγωνιστή τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, αλλά και την Υπηρεσία προστασίας καταναλωτών οι οποίοι δεν ανακάλυψαν ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ και μπαγαμποντιά. Αυτοί στις υπεραγορές μπήκαν κατά λάθος όταν ήταν 5 χρονών και από τότε, ούτε απέξω δεν παιρνούν. Που να ξέρουν οι τυχεροί της ζωής, ότι με την ακρίβεια, το ψώνισμα κατάντησε άγχος και αναξιοπρέπεια, αφού μετρούν τα Ευρώ για να πάρουν τα χρειώδη.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΠΕΠΤΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ

Ποιος θα μας προστατεύσει; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Α, μπα απασχολείται με τα ταξίδια, τα παραμύθια με την Πύλα , τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους και δεν βλέπει στο εσωτερικό της χώρας του, την ταλαιπωρία των πολιτών του. Να ΧΤΥΠΗΣΕΙ το χέρι του στο τραπέζι των Ευρωπαίων (να μην φοβάται και δεν θα πάθει κάτι…) και να τους πει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με το μεταναστευτικό. Αντί αυτού παρουσιάζεται έτοιμος να συναινέσει για να καταργηθεί το ΒΕΤΟ και να γίνουν κυρίαρχοι Γαλλία - Γερμανία. Θα μου πείτε και που το έχουμε τι να το κάνουμε, αφού οι ηγέτες μας είναι ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ και δεν διαθέτουν τους κατάλληλους γενετικούς αδένες να το εξασκήσουν. Πάντως στην Ελλάδα ο Πρωθυπουργός ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κάτι προσπαθεί να κάνει. Επιβάλει πρόστιμα σε πολυεθνικές εταιρείες που ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, αφού διαπιστώθηκε ότι τα ίδια προϊόντα στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες τα πουλάνε 10 -20% φθηνότερα. Ασφαλέστατα ισχύει και με το Κυπριστάν, αλλά οι εκατομμυριούχοι του Υπ. Εμπορίου δεν θα αγγίξουν και τους φίλους- συγγενείς που συνευρίσκονται στα χλιδάτα πάρτι. Με θεσμικά και ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ μέτρα μπορεί να παταχθεί η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ και να περιοριστεί η ΑΚΡΙΒΕΙΑ. Ποιος όμως είναι ο ηγέτης που θα τα βάλει με τα συμφέροντα;

ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ

Ξεπέρασαν τα «όρια» και φαίνεται είναι το « κάρμα» που παραπέμπει στην εξαφάνιση των μεμονωμένων σειρών τοπικής παραγωγής που παρουσιάζουν τα κυπριακά κανάλια. Αν είναι δυνατό ο κάθε παραγωγός – σκηνοθέτης – σεναριογράφος, να αποτυπώνει τις προσωπικές του προτιμήσεις και ανησυχίες σε σειρές που απευθύνονται στην κοινωνία και ιδιαίτερα στο κρατικό ΡΙΚ που τις πληρώνει ο μακάκας φορολογούμενος. Και μάλιστα σε αστυνομικές σειρές όπως «στα όρια» του ΡΙΚ, που ξεπέρασαν τα όρια και στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες βράδυ περί χουλιγκανισμού, όπου παρουσίασαν τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ δολοφόνους, ακραίους εθνικιστές και τους μόνους χούλιγκαν στην χώρα. Κατά σύμπτωση το ίδιο βράδυ στα δελτία ειδήσεων, παρουσίαζαν εικόνες από τις συγκρούσεις οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ. Ο χουλιγκανισμός δεν έχει χρώμα και αν έχετε εσείς πάθη και απωθημένα δεν μπορείτε να τα μεταφέρετε μονόπλευρα και όπως γουστάρετε. Προκαλείτε ασύστολα… Όσον αφορά την σειρά «ΚΑΡΜΑ» στον ΑΛΦΑ φανταζόμαστε ότι ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ διευθυντής του σταθμού και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΘΩΝΟΣ, διευθυντής μάρκετινγκ, ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ το παθιάρικο ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΦΙΛΙ στην εν λόγω σειρά. Κι επειδή μας λένε οι παραγωγοί ότι οι σειρές στηρίζονται σε υποθέσεις που ήχθησαν ενώπιον δικαστηρίου, δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο υπόψη μας και μάλλον είναι προϊόν μυθοπλασίας για να μην πούμε και προσωπικής φαντασίας.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι θα καταφέρει το γνωμοδοτικό συμβούλιο που θέσπισε η Κυβέρνηση για να επιλέξει τα μέλη των Δ.Σ ημικρατικών οργανισμών; Από θκιακονητές των κομμάτων θα μετατραπούν σε ΕΠΑΙΤΕΣ ορισμένων σοφών οι πολίτες. Υπάρχει και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κύριοι και προφανώς όποιος αξίζει, θεωρεί ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ να μπει σε τέτοιου είδους διαδικασία, αφού τυχόν διορισμός του θα υποβοηθήσει την πατρίδα του και τον ημικρατικό οργανισμό που θα κληθεί να υπηρετήσει. Ρωτούμε τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΕΣΤΗ και τους άλλους σοφούς του γνωμοδοτικού. Εσείς θα κάνατε αίτηση να σας διορίσουν στην ΑΤΗΚ π.χ να προσφέρεται τις νομικές σας γνώσεις; Άσε που τελικά τα κόμματα θα βρουν τρόπο να βάλουν χέρι στους διορισμούς. Σε ένα τόπο όπως το Κυπριστάν, που ο γείτονας αναγνωρίζει όλων των ειδών τις κραυγές που βγάζεις στο σπίτι σου, μπορούν να επιλέξουν τους καταλληλότερους χωρίς γνωμοδοτικά και άλλου τέτοιου είδους φληναφήματα.

ΥΓ: (άρεσαν τα υστερόγραφα σε πολλούς και τα αντέγραψαν…) : ΚΟΥΙΖ: Ποιος υποψήφιος Ευρωβουλευτής έχει σπόνσορα φαρμακευτική εταιρεία και επικοινωνιολόγο πανάκριβο; . Α, ρε κόβιτ εσύ μας τα έκανες όλα…

ΥΓ: Οι Ισπανοί παίζουν ποδόσφαιρο και εμείς λιγκρί. Μην θέλουμε να τους φθάσουμε… Εξάλλου όπως ανέφερε και ο μέγας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚωνταντινουπόλεως) βάσει στατιστικών, κάθε 75 χιλιάδες κατοίκους αναδεικνύεται και ένα ταλέντο. Αν παίξει ποδόσφαιρο θα αξιοποιηθεί, διαφορετικά θα αρκεστούμε με τους ξένους και τις δευτεράντζες. Προφανώς το ίδιο στατιστικό ισχύει και για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Τα χάπια μου ρε τα κομματικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση