ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Το αμαρτωλό El Diablo και οι παρουσιαστές - κλόουν

Μήπως κάποιοι φορείς να ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά με την ποιότητα των παραγόμενων τηλεοπτικών εκπομπών;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Κάποιοι τηλεπαρουσιαστές θεωρούν πως για να έχει επιτυχία η εκπομπή τους πρέπει να μετατραπούν σε κλόουν. Και τι δεν κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή του τηλεθεατή…

Κάνουν τους μάγειρες, χορεύουν, τραγουδούν, πηδούν πάνω-κάτω χωρίς λόγο, πέφτουν στο πάτωμα και κάνουν φασαρία για το… τίποτε. Στην κυριολεξία όμως.

Και όλα αυτά για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αφού δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν και να γεμίσουν τον άπλετο τηλεοπτικό χρόνο που τους έχει δοθεί. Ασχέτως εάν τελικά αυτό που καταφέρνουν είναι να προκαλούν μόνο τρανταχτά γέλια και αυτό για τους εντελώς λανθασμένους λόγους.

Και δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση αφού αυτό συμβαίνει τουλάχιστον σε τρία κυπριακά κανάλια…

Μήπως θα πρέπει η κάποιοι φορείς να ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά με την ποιότητα των παραγόμενων τηλεοπτικών εκπομπών και τα σκουπίδια να παραμένουν εκεί που πρέπει;

Όπως πληροφορούμαι, το... αμαρτωλό «El Diablo» δύο εβδομάδες μετά την την επίσημη ανάρτηση του στο YouTube κανάλι της Panik Records εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στο No1 των Youtube trends κάνοντας τους αρμόδιους της εταιρείας αλλά κυρίως αυτούς του ΡΙΚ να τρίβουν τα χέρια τους.

Όπως μου έλεγε πηγή μου από το ίδρυμα (το ΡΙΚ εννοώ), μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάποιοι που εμπλέκονται στο πρότζεκτ της Γιουροβίζιον παρακαλούν να υπάρξει συνέχεια στις πολιτισμένες αντιδράσεις και τον θόρυβο γύρω από το τραγούδι αφού του δίνει δωρεάν προβολή που σε άλλες περιπτώσεις θα χρειάζονταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να το πετύχει.

Σε αρκετά sites που ασχολούνται με το πανηγύρι που ονομάζεται Γιουροβίζιον, το «El Diablo» είναι φαβορί για την πρώτη θέση και παίζει πολύ ψηλά σε όλα τα προγνωστικά. Στα δε στοιχήματα βρίσκεται μέσα στις πρώτες πέντε θέσεις με ανοδική τάση.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η φετινή Γιουροβίζιον θα θυμίζει αυτήν του 2018 με την Ελένη Φουρέιρα που είχε καταλάβει την δεύτερη θέση. Κάτι που μπορεί να προκαλεί ευφορία στο ΡΙΚ αλλά φέρνει θυμό και κατάθλιψη στους αρνητές και επικριτές του τραγουδιού...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση