ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Τα ριάλιτι, οι προκλήσεις, οι υποδείξεις και ο Λάκης...

Τι άλλο είναι διατεθειμένες να κάνουν οι παίκτριες του Big Brother μπροστά στις ανοικτές κάμερες;

Γράφει ο Χρύσανθος

 

Διαβάζω τους τίτλους για το The Voice και σας μεταφέρω μερικούς: «The Voice: Αυτή είναι η 20χρονη Κωνσταντίνα που «τρέλανε» τους πάντες», «Ο ψάλτης που άφησε άφωνους όλους στο The Voice», «Κόρη αντιδημάρχου από την Πελοπόννησο πήγε στο The Voice και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!», «The Voice: Ο ψήστης από τη Λάρισα με τη «φωνή» του Αντώνη Ρέμου που τους τρέλανε».

Καταλάβατε τώρα γιατί όλοι σε αυτή την εκπομπή είναι όλοι σχεδόν τρελοί;

Εκτός ίσως από τον Μουζουράκη που μάλλον το έχει από γεννησιμιού του...

 

Βεβαίως τα πιο πάνω δεν είναι τίποτα κοντά στα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι της κλειδαρότρυπας Big Brother. Όπως μου λένε γιατί δεν αντέχω πια να το παρακολουθώ ούτε για να το επικρίνω, δύο παίκτριες που παίζουν μεταξύ τους ένα ιδιόμορφο παιχνίδι, ήρθαν πάρα πολύ κοντά και αντάλλαξαν παθιασμένα ερωτικά φιλιά στο στόμα. Τα φιλιά δόθηκαν με την προτροπή των συμπαικτών τους και μάλιστα με επιμονή, ιδιαίτερα από την μία παίκτρια που μια χαρά παίζει τον ρόλο της. Δεν έχω κανένα πρόβλημα για τα φιλιά μεταξύ γυναικών, ούτε και ανδρών, εάν τα γουστάρουν. Διερωτώμαι όμως τι άλλο είναι διατεθειμένες οι παίκτριες και οι παίκτες να κάνουν καθ' υπόδειξη των άλλων παικτών (ή μήπως της παραγωγής;). Πάντα βεβαίως μπροστά στις ανοικτές κάμερες και τα ορθάνοιχτα μάτια των τηλεθεατών της κλειδαρότρυπας.

  

Άσχημα τα νέα για το My Style Rocks και εύχομαι οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του είδους να το αντέξουν...

Όπως μεταδίδεται από την Ελλάδα, στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας ο κριτής Χριστόπουλος δεν θα βρίσκεται στο πάνελ του ριάλιτι. Αποχωρεί και θα κάνει μόνο κάποιες γκεστ εμφανίσεις στα επόμενα επεισόδια του Κυριακάτικου Gala κι όχι σε μόνιμη βάση.

Υπάρχει όμως και άλλη εξέλιξη και αφορά τον αντικαταστάτη του. Ποιος θα είναι; Ο Λάκης Γαβαλάς!

Απ' το κακό στο χειρότερο;

 Σας έγραφα προχθές για τη νέα σειρά με την Κύπρια πεθερά της καραντίνας. Σήμερα σας έχω νέα για την πρεμιέρα. Θα γίνει τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 21:20 στο Sigma. Η Κύπρια πεθερά με τον γιόκα της, τη νύμφη της, τον σύζυγό της, την κόρη της αλλά και τον συμπέθερό της έρχεται δυναμικά για να δώσει μια άλλη ευχάριστη νότα στο κυπριακό τηλεοπτικό σκηνικό. Καλή επιτυχία ευχόμαστε.

Για να δούμε τι θα δούμε...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X