ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Οι μίζες, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και οι συλλήψεις...

Πληροφορίες μιλάνε για εξελίξεις-βόμβα, που θα καταπλήξουν πολλούς!

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας για τις καταγγελίες καναλάρχη από τη Λεμεσό, ότι χρημάτιζε άτομα στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου. Σύμφωνα με όσα μαθαίνω, θα πρόκειται για εξελίξεις-βόμβα, που θα καταπλήξουν πολλούς!

Η καταγγελία που έγινε επίσημα και γραπτώς τόσο στον Γενικό Ελεγκτή όσο και στην Αστυνομία, αφορά δύο μέλη της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης. Ο καναλάρχης κατήγγειλε ότι τα τελευταία δύο-τρία χρόνια έδωσε με τη μορφή μίζας δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα δύο πρόσωπα της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης για να εξασφαλίσει ευνοϊκή μεταχείριση για το κανάλι του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του, αυτό το είχε πετύχει αρχικά αλλά όταν σταμάτησε τις μίζες στα άτομα που καταγγέλλει, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης άρχισε να επιβάλλει στο κανάλι του πρόστιμα που ξεπέρασαν τις 100.000 ευρώ, ενώ σε άλλα κανάλια, για παρόμοιες παρατυπίες τα πρόστιμα ήταν γύρω στις δέκα φορές πιο χαμηλά.

Ακολούθησε η καταγγελία στον Γενικό Ελεγκτή και από εκεί στην Αστυνομία με όλη την Κύπρο και ιδιαίτερα τη Λεμεσό να συζητά τις εξελίξεις.

Τα ερωτήματα που προκλήθηκαν από την καταγγελία είναι βεβαίως πολλά, με κύρια τα ακόλουθα:

Ποια είναι τα άτομα που εμπλέκονται και που φέρονται να πήραν τις μίζες;

Εάν τελικά ενέχονται, είναι μόνο αυτοί ή υπάρχει και... ουρά στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης; 

Ποιος είναι ο καναλάρχης;

Ποιο το κανάλι;

Θα διωχθεί και ο ίδιος ο καναλάρχης εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες του;

Μήπως υπήρξαν και άλλα ανάλογα κρούσματα με μίζες στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες;

Ποια είναι η θέση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης;

Γιατί ξαφνικά το θέμα σταμάτησε να συζητείται και ούτε βουλευτές, ούτε άλλα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του; 

Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως η "εκδικητική" καταγγελία του καναλάρχη έγινε με τη λογική "θα τους πάρω μαζί μου". Κι αυτό γιατί σε κάποια φάση, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, του ζητήθηκε να αυξήσει τις μίζες διαφορετικά θα αυξηθούν και τα πρόστιμα της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης. Κάτι που, όπως υποστηρίζει, συνέβη...

Στη σοβαρότατη υπόθεση που έχει αναστατώσει την κοινωνία, αρκετούς λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και κάποιους βουλευτές, έχουν εμπλακεί και ο Γενικός Ελεγκτής, και ο Γενικός Εισαγγελέας και η Αστυνομία. Ωστόσο, δεν βγαίνει τίποτε προς τα έξω μέχρι να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις λόγω της λεπτότητας χειρισμών που απαιτούνται για να μη θυματοποιηθούν άτομα και να θιγούν υπολήψεις.

Τα δύο άτομα που έχουν καταγγελθεί είναι πολύ γνωστά και όχι άσχετα μεταξύ τους.

Και ενώ κανείς δεν αναφέρει ονόματα και άλλες λεπτομέρειες, δεν αποκλείεται, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, σύντομα να γίνουν και συλλήψεις.

Οι πληροφορίες μου μιλούσαν ξεκάθαρα για συλλήψεις, όχι για σύλληψη...

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X