ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Η κυπριακή τηλεόραση μετά τα τηλεπαιχνίδια...

Σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι υπάρχει μεγάλος καβγάς με μεγαλο-ηθοποιό

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Τα τηλεπαιχνίδια έχουν ως γνωστόν ολοκληρωθεί μαζί με το 2018 και για λίγο καιρό η κυπριακή τηλεόραση, με λίγες εξαιρέσεις, θα παίζει τις δικές της παραγωγές και τις γνωστές επαναλήψεις.

Ποιες από τις τοπικές παραγωγές βρίσκονται στην κορυφή της τηλεθέασης;

Δείτε πιο κάτω τι κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB για την περασμένη Τετάρτη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Πρώτες εκπομπές ήταν τα "Καμώματα τζι αρώματα" (ΡΙΚ1) με 23.60% τηλεθέαση, τα "Χάλκινα Χρόνια" (ΡΙΚ1) με 18.97%, και το "Εσύ... στον κόσμο σου" (ΑΝΤ1) με 18.70%. Τέταρτη εκπομπή ήταν Τα Νέα του ΑΝΤ1 με 17.43% ενώ ο "Πιο αδύναμος κρίκος" (ΡΙΚ1) βρέθηκε στην πέμπτη θέση με 17.54% με τη "Γαλάτεια" (ΣΙΓΜΑ) με 17.42%.

Οι σειρές των καναλιών είχαν τις ακόλουθες επιδόσεις στην βραδινή και απογευματινή ζώνη:

"Η επιστροφή" (ANT1) 14.90%, "H Φαμίλια" (Αlpha) 14.45%, "Γυναίκα χωρίς όνομα" (Alpha) 15.98%, "Κάτι χωρισμένα Παλικάρια) (ANT1) 19.56, Still Standing (ΑΝΤ1) 15.61%, DEAL (Alpha) 18.39%, Το Τατουάζ (Alpha) 14.44%.

Υπάρχει και η πάντα κλασική "Αίγια Fuxia" (ΑΝΤ1) που καταγράφει εικοσάρια - 20.42% ενώ το Power of love II (ΣΙΓΜΑ) παραμένει στο χαμηλό αλλά πολύ ψηλό για το επίπεδό του 11.83%!

Σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι υπάρχει μεγάλος καβγάς με μεγαλο-ηθοποιό και μεγαλο-παραγωγό. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και επεισοδιακό διαζύγιο...

Σε μια τέτοια περίπτωση αυτός που την πληρώσει θα είναι μάλλον το κανάλι.

Αν και γίνονται σοβαρές προσπάθειες για να τα βρουν, φαίνεται πως οι διαφορές είναι βαθύτερες απ' όσο αρχικά φαινόταν με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Για μια μεταγραφή που θα κάνει την έκπληξη του 2019 στην κυπριακή τηλεόραση συζητούσαν πρόσφατα σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι. Ωστόσο, φαίνεται πως ο παρουσιαστής για τον οποίο γινόταν ο λόγος δεν αποδέχθηκε τελικά την πρόταση, χωρίς όμως να την απορρίψει τελεσίδικα. Το θέμα φαίνεται πως πήρε μετάθεση για την άνοιξη...

Μετά τα χιόνια με τα χελιδόνια...

Πολλά παράπονα ακούγονται τελευταία από δημοσιογράφους σε μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα για τον φόρτο εργασίας. Οι απολύσεις που έγιναν δεν αναπληρώθηκαν παρά το γεγονός ότι κάποιοι τίτλοι επανεκδόθηκαν, όπως είχε υποσχεθεί ο εκδότης.

Τώρα μάλλον θα αναλάβει επίσημα η Ένωση Συντακτών αφού όπως υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο...

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X