ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η ένταση σε μεγάλο κανάλι, η σειρά που παραπαίει και το «Mάππες Show»

Πολλά ακούγονται σε βαθμό που οι εργαζόμενοι στη σειρά ανησυχούν και ρωτούν αν υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσουν τη δουλειά τους...

Σοβαρή ένταση σημειώθηκε σε μεγάλο κανάλι μεταξύ δύο ανώτερων λειτουργών. Αιτία τα κακά αποτελέσματα που είχε το κανάλι στην τηλεθέαση και το ποιος θα πρέπει να «φορτωθεί» τις ευθύνες για την αποτυχία.

Όπως μαθαίνω, η ένταση προκλήθηκε όταν ο ένας από τους δύο αναφέρθηκε με οργίλο ύφος στον άλλο πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση και κάποιοι θα πρέπει έχουν επιπτώσεις γι' αυτό. Η απάντηση του άλλου υψηλόβαθμου στελέχους ήταν πως η ευθύνη είναι συλλογική και πως οι δικές του εισηγήσεις δεν λαμβάνονται υπόψη και διερωτήθηκε αν θα πρέπει να πληρώσουν αυτοί που αγνοούν τις εισηγήσεις που θα αυξήσουν την τηλεθέαση. Κάπου εκεί έγινε ο χαμός με φωνές και παρολίγον... μπουνιές. Κάποια αντικείμενα εκτοξεύτηκαν στον αέρα αλλά ευτυχώς δεν βρήκαν κάποιο κεφάλι ή υπολογιστή. Με την παρέμβαση τρίτων τα πνεύματα ηρέμησαν αλλά όλοι φοβούνται πως η ηρεμία είναι πρόσκαιρη και φαινομενική, αφού τα προβλήματα παραμένουν και η τηλεθέαση πνέει τα λοίσθια.

Χάλια τα πάει η τηλεθέαση πολύ γνωστής σειράς για την οποία το κανάλι που την προβάλλει επένδυσε πολλά. Πολλά ακούγονται και ψιθυρίζονται σε βαθμό που οι εργαζόμενοι στη σειρά ανησυχούν και να ρωτούν αν υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσουν τη δουλειά τους...

Ένα βίντεο που είδα, επαγγελματικού επιπέδου και... σασπένς, προμηνύει πολλά για την εκπομπή του Χρίστου Ζαβού στον ΣΠΟΡ FM 95, «Μάππες Show». Η εκπομπή, ως γνωστόν, μεταδίδεται καθημερινά στις 4-6 το απόγευμα, καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95, στις 4-6 το απόγευμα.

H έναρξη του βίντεο γίνεται με κάποιον φαλακρό μάγκα να ανάβει το πούρο του και να απαντά ένα παλιό σταθερό τηλέφωνο με υποβλητική μουσική. «Έλα, Πρόεδρε, ο Κούλλης είμαι, στον ΣΠΟΡ FM επιάσαν τζαι τον Ζαβό. Η κατάσταση έφυέν μας» ακούγεται να λέει ο φαλακρός Κούλλης στον Πρόεδρο. «Τον Ζαβό. Μα τούν' τον Λεμεσιανό που εν ακούει κανέναν;» ακούγεται να ρωτά ο Πρόεδρος. «Ναι! Τζι εν φτάνει τούτο, επιτρέφει τζι ο Σαββίδης μαζί με τον Αβρααμίδη κάθε απόγευμα! Ντέρμπι αιωνίων!» απαντά ο Κούλλης για να ακουστεί ξανά ο Πρόεδρος: «Ε, καλά, ο Μάκης;» Και ακολουθεί ο διάλογος με τον Κούλλη και τον... Πρόεδρο: «Εν στο Nava τζείνος, Πρόεδρε», «Όι ρε, τούτος, ρε! Ο άλλος, ρε», «Α, τζείνος! Μεταδόσεις αγώνων», «Α, έχουν τζαι Λογίδη, Βιολάρη τζιαι Κοσιάρη, μα τους δκυο τους Λεμεσιανούς τζαι τζείνον τον Λούη με τα μπάσκετ τζαι τα τένις; Τζαι τον Φουτούλλη;», «Ναι, Πρόεδρε». «Όι, πε του ΜΑΚΑΡΟΝΑ θα του μιλήσει ο ΚΟΝΤΟΣ πριν αρχίσει αναλύσεις «Μπομπ Μάρλεϊ»... ο Λεμεσιανός τζαι να μας στείλει ούλλους φρενοκομείο» λέει ο Πρόεδρος και καταλήγει με ένα επιφώνημα σαν βρισιά: «Τον Πλατινί μου μέσα» και κλείνει με δύναμη το τηλέφωνο...

Τα υπόλοιπα στον αέρα... στο καθημερινό, απολαυστικό «Μάππες Show» του Ζαβού, στον ΣΠΟΡ FM 95, τα απογεύματα...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Με τον ΑΝΤ1 να βρίσκεται στην πρώτη θέση τόσο στη γενική τηλεθέαση όσο και στο δυναμικό κοινό πέρασε η χθεσινή, τηλεοπτική ημέρα και νύχτα. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Alpha, την τρίτη το Omega και την τέταρτη το Sigma.

Αναλυτικά τα ποσοστά που κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν:

Στη γενική τηλεθέαση πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 με 15%, δεύτερος ο Alpha me 13,7%, τρίτο το Omega με 11,3%, τέταρτο το Sigma με 10,9% και πέμπτο με μικρή διαφορά το ΡΙΚ1 με 10,8%. Ακολουθούν: ΡΙΚ2 1,7%, ΕΡΤ World 1,7% και Smile 1,1%.

Στο δυναμικό κοινό, πρώτος σταθμός ήταν επίσης ο ΑΝΤ1 με το ψηλό για τα δεδομένα ποσοστό 19%, δεύτερος ο Alpha με 13,8%, τρίτος το Omega με 11,3%, τέταρτος σταθμός το Sigma με 9% και πέμπτο το ΡΙΚ1 με 5,5%. Ακολουθούν ΡΙΚ2 με 1,9%, ΕΡΤ World με 1,5% και Smile 0,4%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X