ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Η διάλυση του Survivor, το βιβλίο του Ντάνου και ο Συλλούρης

Ο εκδότης πρότεινε, όπως ακούω, κουπόνια για αγορές από εταιρείες που διαφημίζουν στα ΜΜΕ του, αντί μισθό

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ανεβαίνει, ανεβαίνει το Master Chef και σε Κύπρο και σε Ελλάδα και στο Omega τρίβουν τα χέρια τους. Αντίθετα, το Survivor κυλάει στα τάρταρα της τηλεθέασης και αυξάνει κατακόρυφα την αγωνία ορισμένων.

Για το Master Chef και την μετάλλαξη των κριτών ή κάποιων από αυτούς θα σας έχω περισσότερα τη Δευτέρα.

Για το Survivor σας λέω ότι έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ακόμα και... διάλυσή του!

Ναι, καλά διαβάσατε!

Τα σενάρια που φθάνουν από την Αθήνα μιλάνε ακόμα και για δύο εντελώς χωριστές οντότητες. Ξεκάθαρα δηλαδή για δύο εντελώς διαφορετικά τηλεοπτικά... κράτη. Ούτε ομοσπονδία, ούτε χαλαρή, ούτε καν συνομοσπονδία...

Τα χαμηλά νούμερα του τηλεπαιχνιδιού προς απογοήτευση των παραγωγών σημειώνονται και στις τρεις χώρες: Τουρκία, Ελλάδα, Κύπρο.

Οι σκέψεις είναι όπως χωρίσουν οριστικά οι δύο ομάδες σε ελληνικό και τουρκικό Survivor και έχουν ένα κοινό, ελληνοτουρκικό αγώνα ανά δεκαπενθήμερο. Ως έξτρα μέτρο για να ανέβουν τα ποσοστά είναι η ένταξη επωνύμων στις ομάδες Ελλάδας και Τουρκίας...

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τα νούμερα τηλεθέασης των τριών πρώτων εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση προχθές:
Πρώτο ήταν το Τατουάζ του Alpha που στο γενικό σύνολο κατέγραψε 26,7% και στο δυναμικό κοινό 22,5%. Δεύτερο ήρθε το Master Chef του Star (εδώ Omega) με 20,1% στο γενικό σύνολο και 26,1% στο δυναμικό κοινό. Τρίτο και καταϊδρωμένο (στην κυριολεξία όμως) ήρθε το Survivor του ΣΚΑΙ (εδώ Sigma) με 14,8% στο γενικό σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό. Τα νούμερα του Survivor δεν είναι απλώς χαμηλά για μια παραγωγή του κόστους που έχει αυτό το τηλεπαιχνίδι αλλά καταστροφικά! Γι' αυτό και οι επεμβάσεις από τον Τούρκο παραγωγό Αντζούν Ιλιτζαλί τον Σάκη Τανιμανίδη θα είναι άμεσες!

Βιβλίο ετοιμάζει ο Ντάνος. Εκείνο το γλυκό αγόρι του Survivor που έγινε ηθοποιός στο Τατουάζ και εθνικός ήρωας. Το βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως μαθαίνω, θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου από την Εκδοτική Αθηνών. Σε αυτό θα καταγράφονται "πολλές αλήθειες και πολλές άγνωστες πτυχές του εαυτού του" αλλά και λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Είπα κι εγώ...

Όπως ο ίδιος ο Ντάνος είπε: "Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι' αυτά".

Μετά που διάβασα τη δήλωσή του, μια τεράστια αγωνία υπάρχει μέσα μου. Θα μιλάει άραγε για τη σχέση του με την Κύπρο και τους ανθρώπους της; Για το περιστατικό, ας πούμε που τον κάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής, Δ. Συλλούρης, στο γραφείο του και τον τίμησε; Θα μας αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς έγινε η γνωριμία τους, το όλο σκηνικό της επιβράβευσης και τον λόγο που ο πρόεδρος του έκανε αυτή την τιμή;

Αχ, δεν γίνεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα;

Στο μεγάλο συγκρότημα συνεχίζεται ο σάλος για τις περικοπές μισθών. Ο εκδότης πρότεινε, όπως ακούω, κουπόνια για αγορές από εταιρείες που διαφημίζουν στα ΜΜΕ του, αντί μισθό. Η αντίδραση των εργαζομένων, δημοσιογράφων και τεχνικών είναι έντονη και φαίνεται πως το μόνο που έμεινε η παρέμβαση των συντεχνιών.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται πως από μία συντεχνία δεν είχαν, όπως ανέμεναν, ούτε ενημέρωση, ούτε προσέγγιση για το μπάχαλο που ζουν. Αντιθέτως είχαν μόνο λόγια κατευνασμού...

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X