ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον εκδικήθηκε με τον personal trainer της

Gossip Girl

Gossip Girl

Μπορεί το καλοκαίρι ηµερολογιακά να µας έχει αποχαιρετήσει, εµένα, ωστόσο, µε βρίσκετε στην όµορφη Σκιάθο! ∆εν ξέρω τι έπαθε φέτος ο Francoise, αλλά είναι όλο καλοκαιριάτικες εκπλήξεις…

Αν και ούτε η Celine, ούτε ο Theo είναι µαζί µας δεν παρέλειψαν στιγµή να µας ενηµερώνουν για το gossip alert που θα σκάσει στη νήσο των σκανδάλων! Μην σας πω ότι ο κόσµος το έχει τούµπανο και οι πρωταγωνιστές κρυφό καµάρι. Anyway, δική τους η ζωή, δική τους και η επιλογή για το πότε και το αν θα ανακοινώσουν κάτι. Λοιπόν, µπαίνω στο ψητό και σας ενηµερώνω ότι γνωστός και πολύ γοητευτικός επιχειρηµατίας της πρωτεύουσας έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του µε τον νεαρό personal trainer της. ∆εν ξέρω αν ήταν την ώρα των squats ή του plank, αυτό που µπορώ να σας διαβεβαιώσω για την κυρία είναι ότι πλησιάζει τα 50 και είναι θεά. Οι πληροφορίες του Theo, που µε κάτι τέτοια τρελαίνεται, λένε ότι ο απατηµένος σύζυγος εµφανίστηκε πρόθυµος να συγχωρέσει την κυρία, αλλά αυτή φαίνεται να άρπαξε την ευκαιρία να… ελευθερωθεί!

Εδώ και χρόνια είναι κρυφό µυστικό στους κοσµικούς κύκλους της Λευκωσίας –και όχι µόνο– πως ο επιχειρηµατίας δεν υπήρξε και πρότυπο οικογενειάρχη. Όπως κατά καιρούς ακούγαµε, επρόκειτο για ένα σκληρό και άκρως καταπιεστικό άτοµο, που το µόνο που τον ενδιέφερε επί της ουσίας ήταν τα χρήµατα και η εικόνα του. Η Celine που ήρθε να συµπληρώσει το ρεπορτάζ του Theo, µιλώντας µε κολλητή φίλη της κυρίας, της είπε να µην ακούει τα περί συγχώρεσης, γιατί ο «τύπος», όπως τον χαρακτήρισε, δεν την αγαπά, αλλά σκέφτεται µόνο τα κουτσοµπολιά.

Οk to be honest, εγώ το χάρηκα γιατί αν ισχύουν όλα όσα της έκανε… του άξιζε. Sorry!

Αν και σε χαλαρό mood εδώ στη Σκιάθο, η είδηση που προκάλεσε ντόρο στην Κύπρο οµολογώ πως µε τάραξε. Αναφέροµαι στο περιστατικό µε την εκδίωξη gay ζευγαριού από club της Λεµεσού. ∆εν ξέρω πού ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια, αφού το club υποστηρίζει ότι δεν είναι θέµα φύλου αλλά συµπεριφοράς, κατηγορώντας τους για ανάρµοστες πράξεις. Από την άλλη, το ζευγάρι λέει πως ενώ χόρευαν αντάλλαξαν ένα φιλί… αυτό που εγώ θέλω να τονίσω είναι πως ο καθένας µας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Ζούµε στο 2022 και ο σεβασµός οφείλει να είναι αυτονόητος προς όλους.

Λοιπόν, αν και έχουν περάσει µέρες, δεν µπορώ να µην αναφερθώ στο πάρτι υπερπαραγωγή που διοργάνωσε για τα γενέθλιά της η Κάτια Θεοδότου. Πραγµατικά τα λόγια είναι περιττά, αφού για µια ακόµα φορά το party της ήταν excellent. Τα πάντα και η παραµικρή λεπτοµέρεια ήταν προσεγµένη. Respect!

Μια improbable βραδιά µε άρωµα Μαρόκου, µια υπέρλαµπρη Κάτια και µε καλεσµένους έναν και έναν… µέχρι και τον πρόεδρο της Κυπριακής ∆ηµοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είδαµε να διασκεδάζει.

Υ.Σ Το σηµερινό µου κουίζ δεν θα µπορούσε να µην αφορά τον χώρο των media µιας και οι πλείστες εκποµπές θα ριχθούν στη «µάχη». Παρουσιάστρια… καίγεται να κάνει νούµερα τόσο πολύ, µε αποτέλεσµα να ξεφεύγει και να συµπεριφέρεται αγενέστατα στους συνεργάτες της. Οι φήµες, µάλιστα, λένε πως δεν θα… τερµατίσει τη σεζόν!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

Gossip Girl

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… ...
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL
X