ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gossip Girl: Το ξεφάντωμα στο μπαράκι και η γοητεία της ευφυΐας

Γνωστή σοσιαλιτέ με το μαλλί κάγκελο, το φορεματάκι και το τακουνάκι κρατούσε τη σκάλα στον σύζυγό της ενώ κλάδευε τα δέντρα έξω απο το σπίτι

Gossip Girl

Gossip Girl

Τι τριήμερο ήταν αυτό που πέρασε! Πραγματικά, ακόμα προσπαθώ να συνέλθω... όχι απ’ το πολύ τζιν & τόνικ που κατανάλωσα αλλά από την παραζάλη της μειωμένης αντίληψης που ταλαιπωρεί ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας. Και μού ‘κανε μούτρα η Βερόνικα που ήθελε να την αφήσω την περασμένη Κυριακή να βγει με τις φίλες της και να πάει σ’ εκείνο το καλοκαιρινό μπαράκι όπου έγινε χαμός. Και φάνηκα και κακιά που δεν άφησα το 17χρονο να εξοκείλει αλλά, όταν είδα τις εικόνες στα σόσιαλ, πραγματικά κατάφερε και μου σηκώθηκε το φρύδι, που δεν σηκώνεται υπό κανονικάς συνθήκας λόγω μπότοξ!

Μα καλά, δεν βλέπουν και οι ιδιοκτήτες και ο κόσμος τι γίνεται; Θέλουν να μας ξανακλείσουν μέσα να τρελαθούμε; Δεν αντέχουν λίγες βδομάδες; Δεν ήμασταν σε πόλεμο, πανδημία ζήσαμε και ακόμα ζούμε και -υπενθυμίζω- δεν έφυγε. Μου είπαν οι πηγές μου ότι πολλοί αναγνωρίσιμοι ήταν εκεί: από γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή εκπομπής στην τηλεόραση μέχρι επιφανή δικηγόρο που πήγε εκεί να διασκεδάσει με τη γνωστή δημοσιογράφο σύζυγό του και την παρέα του. Που αν αυτή έκανε την εκπομπή που έκανε παλαιότερα στην τηλεόραση, δεν ξέρω πώς θα της γύριζε το μάτι και πώς θα αντιδρούσε μπροστά από τις κάμερες βλέποντας τα 950 άτομα στον χώρο υπό τους ήχους του «Δεν έχεις ιδέα πού γυρίζω τελευταία»...

Ούτε εσείς έχετε ιδέα πού μπορώ να τρυπώσω, φίλτατοί μου αναγνώστες, γιατί ναι, η καραντίνα γείωσε και τους πιο επηρμένους. Το θέαμα που αντίκρισα τις προάλλες στον δρόμο προς τη μανικιουρίστα απλώς μου έδωσε την επιβεβαίωση που χρειαζόμουν για τον λόγο που επέστρεψα στο περιοδικό. Γνωστή σοσιαλιτέ με το μαλλί κάγκελο, το φορεματάκι και το τακουνάκι κρατούσε τη σκάλα στον σύζυγό της ενώ κλάδευε τα δέντρα έξω απο το σπίτι. Διώξαμε την οικιακή βοηθό ή είναι κατάλοιπα που άφησε η καραντίνα; Μα με τα τακούνια στο πεζοδρόμιο; Ζω το θέατρο του παραλόγου εν έτει 2020!

Το ίδιο βράδυ είπα να φορέσω κι εγώ τα καλά μου, έφτιαξα μαλλί και νύχι, φόρεσα και το αέρινο φορεματάκι μου, έβαλα και το κόκκινο κραγιόν μου για να φαίνεται η λίγη δόση υαλουρονικού -είδατε που έβαλα και τη νέα μου φώτο, μετά από δέκα χρόνια χρειαζόταν- και βρέθηκα με τον François σε γνωστή ταβέρνα στην παλιά Λευκωσία. Εκεί που βρίσκεις όλες τις σοσιαλιτέ να τρώνε χωρίς αύριο τους μεζέδες. Τι παραγγείλαμε; Δύο τρία ποτάκια, σουβλάκι, σαλάτα και λίγο πλιγούρι που το ζήτησε ο σύζυγος. Ήρθε ο λογαριασμός και σκεφτόμουν αν βρισκόμουν στο Πόρτο Φίνο! Μα 90 ευρώ; Πού ζούμε, καλέ; Μετά απ’ αυτό μού κόπηκε και η όρεξη να πάω για ποτό και έχασα συζήτηση. Μα να λένε ότι ήδη τρέχουν και φέρνουν τα σκάφη τους στο νησί για να την αράξουν τον Αύγουστο στο Blue Lagoon; Κι εγώ να χάσω τέτοια συζήτηση; Δεν θα το υπερηφανευτώ αλλά έχω ήδη πρόσκληση σε δύο σουαρέ με κρασάκι εν πλω, όμως το παίζω δύσκολη. Έχω κάτι ναυτίες τελευταίως, δεν ξέρω αν είναι η κλιμακτήριος ή κάτι άλλο. Πάντως, αν δεν νιώσω ασφαλής από αυτόν τον ιό, δεν μπορώ να πολυκυκλοφορώ.

Λίγο πριν σας πω bye γιατί έχω ραντεβού με τον personal μου -ναι, είναι κούκλος και είναι μόλις 25- θα σας πω ότι γνωστός επιδημιολόγος που έγινε σταρ της καραντίνας βρέθηκε σε εκδήλωση της αστυνομίας στη Λεμεσό και αντάλλαζε με όλους χειραψίες! Oh, mon Dieu! Σας φιλώ και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας.

Κουίζ: Ποια γνωστή σοσιαλιτέ είναι in love με γνωστό επιστήμονα και το λέει απροκάλυπτα;

Η στήλη Gossip Girl δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση του περιοδικού Beautiful People που κυκλοφόρησε την Κυριακή 14 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

Gossip Girl

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… ...
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL