ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
19 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Gossip Girl: Η επέτειος γάμου του πολιτικού και οι ανεμβολίαστοι έφηβοι

Πολλά έγιναν αυτή τη βδοµάδα και δεν ξέρω πάλι από πού να αρχίσω.

Gossip Girl

Gossip Girl

Πολλά έγιναν αυτή τη βδοµάδα και δεν ξέρω πάλι από πού να αρχίσω. Και εκεί που µπήκαµε σε άλλους ρυθµούς, άλλες εποχές, αυτό που παρατηρώ γύρω µου είναι ότι κάποιες παραµένουν στο δικό τους συννεφάκι. Τι και αν περάσαµε πανδηµία; Τι και αν οι περισσότεροι από µας εκτιµήσαµε και τα πιο µικρά; Ορισµένες -που, πιστέψτε µε, είναι µεµονωµένες περιπτώσεις- εξακολουθούν να ζουν στον µικρόκοσµό τους, δεν ξέρουν τι σηµαίνει να δουλεύουν ενώ πλαισιώνονται από οικιακές βοηθούς που µεγαλώνουν τα παιδιά τους, αγχώνονται αν θα προλάβουν να αγοράσουν τις trendy µπότες της σεζόν και αν τελικά έκαναν καλά που δεν εµβολίασαν ακόµη τα έφηβα παιδιά τους. ∆υστυχώς, όλα όσα γράφω δεν είναι της φαντασίας µου ούτε σενάρια του Φώσκολου. Είναι ο κόσµος των socialite που απέχει από την αληθινή, πικρή πραγµατικότητα...

Την περασµένη βδοµάδα βρέθηκα στο Nava για να υποστηρίξω την πολύ καλή µου φίλη, Στάλω Ηλία, µιας και ο γιος της διοργάνωσε την πρώτη του συναυλία. Με µεγάλη µου έκπληξη είδα όλα τα γνωστά κορίτσια εκεί. Παρακολουθώντας τη συναυλία όχι µόνο στηρίξαµε τη φίλη µας αλλά το διασκεδάσαµε µε την ψυχή µας µιας και ο µικρός αποδείχτηκε πολύ ταλαντούχος.

Ήµασταν όλες εκεί, από τη Μαρία Ιωάννου, τη Μαρίτα Βασιλείου µέχρι και τη Ροντίκα Κάρογιαν που έφερε και τον σύζυγό της, Μάριο. Το ζευγάρι έδειχνε τόσο δεµένο και αγαπηµένο ενώ µου έκανε εντύπωση που επέλεξαν και οι δύο να ντυθούν στα λευκά.

Επέτειο είχαν ο πρόεδρος του ∆ΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, µε τη σύζυγό του, Γιώτα, για τα 18 χρόνια γάµου τους. Το ζευγάρι το γιόρτασε δεόντως ενώ δεν παρέλειψε να ενηµερώσει και τους διαδικτυακούς του φίλους ανεβάζοντας φωτογραφικό υλικό από τη µέρα του γάµου του. Μάλιστα, θέλησαν να εκφράσουν και δηµόσια την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο γράφοντας λόγια αγάπης στις λεζάντες που συνόδευαν τις φωτογραφίες. Μπράβο σας. Μετά από τόσα χρόνια και 4 παιδιά καταφέρνετε να κρατάτε τη φλόγα άσβεστη. Να τα εκατοστήσετε!

Το ξέρετε µερικές ότι το να ποστάρετε βίντεο µε τα παιδιά σας όλη µέρα και κάθε µέρα στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι και το πιο υγιές, ναι; Το να µας τα δείχνετε όλη µέρα να κοιµούνται, να τρώνε και να παίζουν και γενικά να κάνουν όλα όσα κάνει ένα οποιοδήποτε παιδί στην προσχολική ή σχολική ηλικία δεν λέει κάτι. Αντιθέτως, αποτελεί στόχο για τον κάθε επιτήδειο εκεί έξω που είναι η δουλειά του. Πόσες φορές προειδοποιεί η αστυνοµία για τους κινδύνους από την ανάρτηση φωτογραφιών παιδιών στο διαδίκτυο, πόσες!

Το Σάββατο το µεσηµέρι πήγαµε µε τη Céline και τις άλλες της παρέας σε γνωστό εστιατόριο για lunch και δίπλα µας ήταν γνωστό ζευγάρι το οποίο, µετά που χώρισε τους/τις συζύγους, πλέον κυκλοφορεί και, όπως µε πληροφόρησαν οι κολλητές, ήδη συζεί.

Τα υπόλοιπα next week, διότι δεν έµεινε χώρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Gossip Girl

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

She's back!

Που πήγε το Gossip Girl;

Έμαθε τι συνέβηκε τις τελευταίες δύο βδομάδες και τα γράφει όλα με χαρτί και καλαμάρι
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL
Gossip Girl:

Gossip Girl:

Bonjour à tous! Ήταν να μην το πάρω απόφαση. Τώρα που τα παιδιά μεγάλωσαν και έπεισα τον François ότι θέλω να κάνω και λίγα ...
 |  ΚΥΠΡΟΣ