ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζήτησε και επίσημα debate του λαού ο Αβέρωφ

Περιμένει απαντήσεις

Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, απέστειλε επιστολές σε συνυποψηφίους του και περιμένει απαντήσεις για το «debate του λαού».

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Η συμμετοχή των Προεδρικών υποψηφίων σε ένα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της άμεσης δημοκρατίας και θα ενδυναμώσει το ενδιαφέρον για τις εκλογές.

Σε αυτά τα πλαίσια ο Αβέρωφ Νεοφύτου, στις 28 του Γενάρη, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση σε όλους τους Υποψηφίους που συμμετείχαν στο τελευταίο διακαναλικό debate, για ένα ανοιχτό διάλογο ώστε οι πολίτες να μπορούν να υποβάλλουν ελεύθερα τα ερωτήματα τους για οποιοδήποτε θέμα επιθυμούν.

Αποστείλαμε χθες, ως επιτελείο, γραπτή πρόσκληση στα επιτελεία των άλλων 6 υποψηφίων, που συμμετείχαν στο τελευταίο διακαναλικό debate.

Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης και της μεθοδολογίας θα μπορούσαν να συμφωνηθούν μεταξύ των εκλογικών επιτελείων ώστε το debate του λαού να λάβει χώρα εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ευελπιστούμε στην θετική τους ανταπόκριση, με πρώτιστο μέλημά μας την προαγωγή της Δημοκρατίας μέσω ενός ανοικτού δημόσιου διαλόγου με τους πολίτες.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση