ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπουργέ... φτιάξε την γραβάτα!

Η πινελιά που έλειπε από την διαβεβαίωση των νέων υπουργών

Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών, μετά τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Οι τέσσερις νέοι υπουργοί, Πρόδρομος Προδρόμου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Νίκος Νουρής και Γιάννης Καρούσος ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα και στους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το βιβλίο διορισμών.

Μέχρι εδώ βέβαια όλα αναμενόμενα. Αυτό που εμείς παρατηρήσαμε και μας έκανε εντύπωση, είναι κάτι άλλο - που μπορεί να μην αφορά τις πολιτικές πεποιθήσεις και ικανότητες των νέων προσώπων της κυβέρνησης, αλλά την στιλιστική τους άποψη. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την τελετή, διαπιστώσαμε πως απουσίαζε -εντελώς- η στιλιστική σφραγίδα.

Τόσο οι τέσσερις νέοι υπουργοί, όσο και ο νέος αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσσιος, επέλεξαν να ντυθούν αρκετά basic και οι γραβάτες τους -για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν ήταν και τόσο ιδιαίτερες.

Έχοντας στο μυαλό μας πως οι νέοι υπουργοί για την τελετή, θέλησαν να κινηθούν σε κλασικές και διαχρονικές γραμμές - δεχόμαστε τα σκούρα χρώματα που επέλεξαν για το κουστούμι τους. Δεχόμαστε επίσης την απουσία δυναμικών χρωμάτων που σύμφωνα με την ψυχολογία των χρωμάτων, υποδηλώνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Αυτό όμως που δεν δεχόμαστε για κανένα λόγο είναι ότι οι γραβάτες σχεδόν όλων τους ήταν ατημέλητες και έγερναν χωρίς λόγο προς τα δεξιά, ή τα αριστερά! Ατυχίες προφανώς και συμβαίνουν... αλλά αυτοί είναι οι εκπροσώποι μας.


Δείτε την συνέχεια και τις φωτογραφίες στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X