ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΥΠΕΞ: Δεν επικοινώνησαν Κύπριοι ότι κινδυνεύουν από πυρκαγιές στην Ελλάδα

Σίγουρα υπάρχουν Κύπριοι και στη Ρόδο αλλά ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών εκεί, είπε ο Όμηρος Μαυρομάτης

ΚΥΠΕ

Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για άτομα τα οποία κινδυνεύουν ή χρειάζονται βοήθεια λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται στην Ελλάδα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής Προξενικών Υποθέσεων στο Υπουργείο Εξωτερικών, Πρέσβης Όμηρος Μαυρομάτης.

"Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για άτομα τα οποία κινδυνεύουν ή χρειάζονται βοήθεια. Σίγουρα υπάρχουν Κύπριοι και στη Ρόδο αλλά ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών εκεί και μέχρι στιγμής δεν έχουν επικοινωνήσει ούτε με την πρεσβεία μας στην Αθήνα ούτε με το κέντρο διαχείρισης κρίσεων εδώ στο Υπουργείο Εξωτερικών" είπε.

Ο κ. Μαυρομάτης είπε ότι οι ξένοι στην Ελλάδα δηλαδή και οι Κύπριοι, αν βρίσκονται σε κίνδυνο, μπορούν να επικοινωνούν με το 112 που είναι το τηλέφωνο της πολιτικής προστασίας.

Όσον αφορά το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου, είπε ότι το κινητό της διαχείρισης κρίσεων στο οποίο μπορούν να επικοινωνούν είναι το 97 7759 98.

Το σταθερό τηλέφωνο της διαχείρισης κρίσεων στο Υπουργείο λειτουργεί ώρες γραφείου και άρα από αύριο, Δευτέρα θα είναι προσβάσιμο 22 80 1000.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση