ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χυδαία ομοφοβική επίθεση από τον Χασαπόπουλο (pic)

«Ο κουνιστός δημοσιογράφος θα σε ονόμαζαν οι Ινδιάνοι»

24news team

Σε ένα άκρως ομοφοβικό σχόλιο προχώρησε ο πρώην Διευθυντής Τεχνικού Ελέγχου της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Χασαπόπουλος με θύμα τον δημοσιογράφο Κώστα Κωνσταντίνου.

Στα πλαίσια μιας δημόσιας αντιπαράθεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Χασαπόπουλος προέβη σε ομοφοβικό σχόλιο κατά του κ. Κωνσταντίνου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Απορία: Αφού οι γυναίκες δεν σου αρέσουν γιατί παντρεύτηκες; Ο κουνιστός «δημοσιογράφος» θα σε ονομάζουν οι Ινδιάνοι. Το πας το γράμμα «δημοσιογράφε», το γυαλίζεις το πόμολο».

Ο κ. Κωνσταντίνου απάντησε άμεσα στον κ. Χασαπόπουλο λέγοντάς του: «Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεται τα όσα έγραψα. Πραγματική τρικυμία, εκτός από το ρατσιστικό και ομοφοβικό σας παραλήρημα. Μα δεν παντρεύτηκα, αγαπητέ μου. Και είμαι περήφανος για τη σεξουαλικότητα μου, δεν χρωστάω εξηγήσεις σε κανέναν και ειδικά σε ένα διαταραγμένο ανθρωπάκι όπως εσείς. Ας το πω «σύγχυση» μάλλον, σεβόμενος την ηλικία σας. Πίσω στην τρύπα σας…».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε πως ο κ. Χασαπόπουλος ως «κλασσικός θρασύδειλος» αφαίρεσε το ομοφοβικό σχόλιο. Τότε, ο δημοσιογράφος ρώτησε αινιγματικά τον κ. Χασαπόπουλο: «Αλήθεια, όταν ποδοσφαιρικός παράγων άφησε δημόσια υπονοούμενα για τη σεξουαλικότητα του Γενικού Ελεγκτή με αφορμή τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει και τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα, ο Χασαπόπουλος ρώτησε τον ΓΕ εάν γυαλίζει το πόμολο και εάν όχι… Ινδιάνοι θα τον αποκαλούσαν κουνιστό Ελεγκτή; Δεν θα έπρεπε;».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ανδρέας Χασαπόπουλος διετέλεσε από το 1993 μέχρι το 2018, αφότου και αφυπηρέτησε, Διευθυντής Τεχνικού Ελέγχου στην Ελεγκτική Υπηρεσία, ενώ είχε εκφράσει και τη δυσαρέσκειά του για το κατέβασμα της σελίδας στήριξης του Γενικού Ελεγκτή.

Ο κ. Ανδρέας Χασαπόπουλος ήταν υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως η απόφαση του δικαστηρίου για τα περί σύγχυσής του κ. Χασαπόπουλου (όπου αναφέρεται και ο κ. Κωνσταντίνου) αφορά την υπόθεση με τον διαγωνισμό της Ένωσης Κοινοτήτων Λάρνακας με αντικείμενο την εγκατάσταση μετρητών νερού σε επτά κοινότητες.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση