ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Xριστοδουλίδης - Αβέρωφ: Και ο προεκλογικός... συνεχίζεται

Αν και υπό βροχή, ο κ. Χριστοδουλίδης έτρεξε στον μαραθώνιο ενώ ο κ. Νεοφύτου έδωσε την εκκίνηση για τη Cyta Special Edition Race

24news team

Στη μάχη του προεκλογικού αγώνα ξεκίνησαν να ρίχνονται οι φερόμενοι ως υποψήφιοι των Προεδρικών του 2023.

Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσαν το «παρών» τους στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (21/11), στην παραλία των Φοινικούδων.

Αν και υπό βροχή, ο κος. Χριστοδουλίδης έτρεξε στον μαραθώνιο ενώ ο κος. Νεοφύτου έδωσε την εκκίνηση για τη Cyta Special Edition Race.

«Ήταν χαρά και τιμή για εμένα να δώσω την εκκίνηση στον Γιώργο Μπέλλο, τον ελλαδίτη αθλητή με μειωμένη όραση που έτρεξε σήμερα χωρίς τον συνοδό του σε ειδική διαδρομή στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας με τη στήριξη και την τεχνολογία της Cyta και για πρώτη φορά στα χρονικά των δρομικών διοργανώσεων της Κύπρου», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο κος. Αβέρωφ, παρέστη και στα εγκαίνια της Α’ Δημοτικής Αγοράς Λεμεσού που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, (20/11) παρουσία και του Προέδρου Αναστασιάδη.

Εκεί συνομίλησε με αρκετούς πολίτες δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy)

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε η «Καθημερινή» και η εταιρεία IMR, ο αρεστός στο εκλογικό σώμα μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα και με διαφορά ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Αναστασιάδη, Νίκος Χριστοδουλίδης, τον οποίο επιλέγουν ένας στους τρεις πολίτες της Κύπρου για επόμενο πρόεδρο.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης κυριαρχεί πλήρως στα ζητούμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά, εισπράττοντας εκλογική επιρροή απ’ όλους τους κομματικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΚΕΛ. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης καταγράφει εκλογική επιρροή που ξεπερνά το 50% στον ΔΗΣΥ και τη ΔΗΠΑ, ενώ πλησιάζει τα ίδια ποσοστά στο ΔΗΚΟ, το ηλικιακά χαμηλότερο ποσοστό του το καταγράφει στις νεαρές ηλικίες.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X