ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσάλωσαν οι οπαδοί του Χριστοδουλίδη

Χαμόγελα σκόρπισε η δημοσκόπηση της «Καθημερινής»

24news team

Ξεσάλωσαν οι οπαδοί του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, διαβάζοντας την δημοσκόπηση της «Καθημερινής» και της εταιρείας IMR στην οποία φαίνεται ο κος. Χριστοδουλίδης να είναι ο αρεστός στο εκλογικό σώμα. Μάλιστα εάν οι εκλογές διεξάγονταν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών θα ήταν ξεκάθαρα ο νικητής.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της «Καθημερινής» αναφέρει: «Ο αρεστός στο εκλογικό σώμα αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα και με διαφορά ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Αναστασιάδη, Νίκος Χριστοδουλίδης, τον οποίο επιλέγουν ένας στους τρεις πολίτες της Κύπρου για επόμενο πρόεδρο. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης κυριαρχεί πλήρως στα ζητούμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά, εισπράττοντας εκλογική επιρροή απ’ όλους τους κομματικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΚΕΛ. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης καταγράφει σήμερα εκλογική επιρροή που ξεπερνά το 50% στον ΔΗΣΥ και τη ΔΗΠΑ, ενώ πλησιάζει τα ίδια ποσοστά στο ΔΗΚΟ, το ηλικιακά χαμηλότερο ποσοστό του το καταγράφει στις νεαρές ηλικίες».

Το προαναφερθέν αποτέλεσμα φαίνεται πως όχι μόνο χαροποίησε αλλά ήταν και το έναυσμα για να στηθεί τρελό πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους οπαδούς του κου. Χριστοδουλίδη, οι οποίοι έκαναν σε χρόνο ντε-τε viral την φωτογραφία του σχετικού δημοσιεύματος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X