ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με την πρόσκληση Μαυρογιάννη σε δείπνο με είσοδο €300

Η απάντηση του εκπροσώπου τύπου του επιτελείου Μαυρογιάννη

24news team

Μια πρόσκληση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σχετικά με εκδήλωση του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κου Ανδρέα Μαυρογιάννη, προκάλεσε χαμό. Ο λόγος, γιατί όπως αναγράφεται στην πρόσκληση, στο gala dinner που θα πραγματοποιηθεί για τη στήριξη της υποψηφιότητας του κου Μαυρογιάννη, η είσοδος ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η πρόσκληση:

H ομάδα στήριξης του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Προέδρου Ανδρέα Μαυρογιάννη σας προσκαλεί σε GALA DINNER την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, Hilton Λευκωσίας, στις 8:00 μ.μ

Τιμή Εισόδου €300

Το δείπνο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης της προεκλογικής εκστρατείας.

Στο δείπνο θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Ανεξάρτητος Πρόεδρος Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Όπως ήταν λογικό, η πρόσκληση σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Μετά την πολυσυζητημένη πρόσκληση που κυκλοφόρησε και προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου του κου Μαυρογιάννη, Λεόντιος Φιλοθέου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο «ΣΙΓΜΑ», και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Δημητρόπουλο.

Όπως εξήγησε, δεν πρόκειται για μια πρόσκληση που απευθύνεται σε όλους.

«Δεν έχουμε ανακαλύψει τον τροχό, όλοι ξέρουμε πως οι εκλογές χρειάζονται χρήματα άρα θα πρέπει να γίνει κάποιου είδους χρηματοδότηση. Ακολουθώντας μια πρακτική που γίνεται σε όλο τον κόσμο, είναι ένα gala dinner που απευθύνεται σε κάποιο κόσμο που έχει τη δυνατότητα να κάνει μια εισφορά, με διαφάνεια, στο φως και όλα δηλωμένα για να ενισχυθεί η προεκλογική εκστρατεία».

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω video:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση