ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με υποψήφιο βουλευτή που βρίζει Γιολίτη στο Twitter

Χαρτοπόλεμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αντιδράσεις

24news team

Ένα tweet του υποψήφιου βουλευτή με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία πολιτών και δικηγόρου, Μιχάλη Παρασκευά, ήταν ικανό να ξεσηκώσει μεγάλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής σχολίασε τις δηλώσεις της υπουργού Δικαιοσύνης κας. Έμιλυς Γιολίτη για τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν την Κυριακή των Καρναβαλιών στη Λεμεσό, ωστόσο όχι με τόσο κόσμιο τρόπο.

«Είναι σε αυτό το σημείο που σου έρχεται ένα σκάσε ρα .......σμενη γμτ την κοινωνία μου πιον μες τουντον κωλότοπο. Μιλούν όλοι μιλούν κι οι κώλοι» ήταν το σχόλιό του στο Twitter, ενώ λίγο αργότερα σε νέα ανάρτηση σημείωσε: «Η Γιολίτη είναι η προσποίηση όλων όσων πάνε στραβά σε τουντον τόπο».

Αμέσως μετά ακολούθησαν αντιδράσεις τόσο από πολίτες όσο και από πολιτικά πρόσωπα, τα οποία σχολίασαν αρνητικά την τοποθέτηση του κ. Παρασκευά. Δεν έλειψαν όμως και τα σχόλια που υποστήριξαν τις απόψεις του. 

Ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, μετά την ανάρτηση του Μιχάλη Παρασκευά, αρκέστηκε μόνο να σχολιάσει ότι: «Σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε την προσωπική επίθεση και τις αξιώτικές αναρτήσεις απέναντι στην υπουργό Δικαιοσύνης».

Από την άλλη, ο Γιώργος Περδίκης κάνοντας retweet την τοποθέτηση του κ. Θεοπέμπτου σημείωσε: «Οι αξιώτικές αναφορές δίνουν την ευκαιρία στους θύτες να το παίζουν θύματα. Αυτοί πχ που με έβριζαν χυδαία μέσα στην ολομέλεια, που φωτογράφισαν το βρακί βουλεύτριας κλπ βγαίνουν τώρα παραπονούμενοι τάχα θιγμένοι. Ας μην τους δίνουμε ευκαιρίες και προφάσεις».

Υπήρξαν μάλιστα και χρήστες του Twitter που ζήτησαν την απόσυρση του κ. Παρασκευά από το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων για τις βουλευτικές, μετά την τοποθέτησή του για την κα. Γιολίτη. Όπως για παράδειγμα η κα. Μαριάννα Παφίτη η οποία μάλιστα σε ανάρτησή της σημείωσε: «Θυμάστε κάποτε που μου έκανε επίθεση δημόσια και τον μπλόκαρα; Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές που θα μάς πείσουν να ψηφίσουμε; Άμα μιλάει τώρα έτσι, δεν θέλω να φανταστώ πώς θα μιλά αν εκλεγεί. Αγαπητέ κ. @theopemptou, με όλη την εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπό σας, μόνο απόσυρση».

Η κα. Παφίτη είναι Γραμματέας της Παράλληλης Βουλής για την Επιχειρηματικότητα – Μέλος Επιτροπής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της
Οργάνωσης Πολιτισμού Νεόφυτος.

Για την ανάρτηση του κ. Παρασκευά, τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων δημόσια και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος αλλά και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X