ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Νίκος είναι καλό παιδί, αλλά...»

Μέχρι και το όνομά του ξέχασε...

Με μια άνευ προηγουμένου ατάκα για τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, έριξε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην συνέντευξη που παραχώρησε στον συνάδελφο Νίκο Στέλγια, για την «Καθημερινή» της Κυριακής. Κοντολογίς, ο κος Τσαβούσογλου τον αποκάλεσε «καλό παιδί», αλλά με μια προειδοποίηση...

Μεταξύ άλλων, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του, επανέλαβε ότι η χώρα του είναι εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο, όπου λαμβάνει υπόψη τα αιτήματα των Τουρκοκυπρίων, ενώ εξήρε και τις σχέσεις που διατηρεί η Τουρκία με το ψευδοκράτος: «Και, άλλωστε, στην Γενεύη και στο Κραν Μοντανά, όλοι διαπίστωσαν ότι διατηρούμε μια συνεργασία με την "ΤΔΒΚ", την οποία όλοι ζηλεύουν», κάνοντας ξεκάθαρο το ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί. 

Αμέσως μετά, είπε ότι ανέκαθεν η Τουρκία συντόνιζε τις διαφορετικές προσεγγίσεις σε έναν κοινό οδικό χάρτη, γεγονός που, όπως λέει, είχε θετικό αποτέλεσμα σε Γενεύη και Κραν Μοντανά και, λέγοντας αυτά, εκτόξευσε και μια προειδοποίηση προς το μέρος του Ε/κ ομολόγου του:

«- Γι' αυτό τον λόγο, ο Υπουργός Εξωτερικών, ποιο είναι το όνομά του;

- Νίκος Χριστοδουλίδης.

- Ο Νίκος να μην υπερβεί τα όρια. Αν και του έχω συμπάθεια, είναι καλό παιδί.» 

*Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X