ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τρελαμένος ο Χριστοδουλίδης με το Κύπελλο

«Θεωρώ ότι ο προπονητής ήταν αυτός που κέρδισε σήμερα το παιχνίδι»

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Γ.Σ.Π. και παρακολούθησε από κοντά τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφο. Ο κος Χριστοδουλίδης φάνηκε γουρλής για την παφιακή ομάδα, η οποία κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της με σκορ 0 - 3.

Ο Πρόεδρος μετά το τέλος του αγώνα και εμφανώς ενθουσιασμένος, φορώντας την φανέλα της Πάφου, πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο κος Χριστοδουλίδης συνεχάρη την Ομόνοια, ενώ έδωσε και τα εύσημα στον προπονητή της Πάφου για την τακτική προσέγγιση του αγώνα. Συγκεκριμένα δήλωσε, «είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ την Ομόνοια για τη μεγάλη προσπάθεια. Η Ομόνοια είναι και θα παραμείνει μια μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ήταν ξεκάθαρο ότι η Πάφος ήταν καλύτερη. Όλοι οι παίκτες ξεχώρισαν. Θεωρώ ότι ο προπονητής ήταν αυτός που κέρδισε σήμερα το παιχνίδι».

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο κος Χριστοδουλίδης μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων, ενώ δεν δίστασε να πει πως προμηνύονται εξελίξεις στο ζήτημα της μετακίνησης οπαδών. Πιο αναλυτικά, ανέφερε, «ο καλύτερος ας κερδίσει. Έχουμε τις προτιμήσεις μας φυσικά όλοι, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι, να δούμε αρκετά γκολ και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που διεξάγεται στην παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων μετά την απαγόρευση της μετακίνησης των φιλοξενούμενων οπαδών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ακριβώς, γιατί αυτό θέλουμε. Ο αθλητισμός ενώνει. Είναι σημαντικό που ήρθαν μαζί μου παιδιά από όλες τις ομάδες, ήρθαν και τα δικά μου παιδιά, είναι σημαντικό να έρχονται οικογένειες στο γήπεδο. Αυτό είναι ο αθλητισμός, να ενώνει και όχι αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς για τα οποία θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν να μη συμβούν και πάλι».

Ερωτηθείς αν προμηνύονται εξελίξεις από τη νέα σεζόν, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απάντησε «φυσικά και προμηνύονται. Έχουμε συγκεκριμένες προσεγγίσεις, ελπίζω να υπάρξει συνεργασία και από την ΚΟΠ και από τις ομάδες. Θεωρώ ότι έχουμε κοινό συμφέρον και οι ομάδες και η Ομοσπονδία και η Κυβέρνηση να γίνονται ασφαλή παιγνίδια και να μην υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X