ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρεις ανεξάρτητοι υποψήφιοι βουλευτές στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού

Συνολικά στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού υπέβαλαν σήμερα υποψηφιότητα 141 υποψήφιοι βουλευτές

Την υποψηφιότητα τους για τις βουλευτικές εκλογές της 30ης Μαΐου, υπέβαλαν το μεσημέρι τρεις μεμονωμένοι υποψήφιοι, για την εκλογική περιφέρεια Λεμεσού.

Πρώτος προσήλθε ο Ευάγγελος Πουργουρίδης, ο οποίος δήλωσε ότι «αυτή τη φορά η Λεμεσός έχει εναλλακτική επιλογή» και ως εκ τούτου «δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία, ο Λεμεσιανός πολίτης να μην προσέλθει στις κάλπες στις 30 Μαΐου.

«Τα πράγματα έχουν ήδη αρχίσει να αλλάζουν και θα αλλάξουν», συμπλήρωσε.

Ακολούθησε η υποβολή της υποψηφιότητας του Χριστόδουλου Χριστοδούλου, ο οποίος ανέφερε πως θέτει σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα του ενώπιον όλων των ψηφοφόρων της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού.

Στόχος μου, πρόσθεσε, είναι «όλες οι καμπάνες των εκκλησιών μας, να κτυπήσουν σε μια ελεύθερη Κύπρο, για να γιορτάσει όλος ο ορθόδοξος χριστιανισμός».

Λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, υπέβαλε υποψηφιότητα και ο Φοίβος Σπάρος, αναφέροντας ότι όσοι δεν εγκρίνουν κανέναν κομματικό συνδυασμό θα πρέπει να βρουν κάποιον ανεξάρτητο να στηρίξουν, ώστε η ψήφος τους να μετρήσει.

Ο ίδιος, πρόσθεσε, έχει προτάσεις που αφορούν ένα φάσμα θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες, όπως «τη διαφθορά και το ρουσφέτι, την οικονομία, αλλά και για το εθνικό θέμα για το οποίο θέλω ένα ενιαίο κράτος, με ισότιμους πολίτες και όχι ισότιμες ζώνες ή οτιδήποτε άλλο».

Συνολικά στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού υπέβαλαν σήμερα υποψηφιότητα 141 υποψήφιοι βουλευτές, με τους 138 να προέρχονται από 15 κομματικούς συνδυασμούς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X