ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Τορναρίτης για Προεδρικές: «Χάλασαν τον κόσμο για να παραδεχθούν ότι δεν έχουν πρόταση»

Αιχμές προς ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δήλωση για τις Προεδρικές Εκλογές έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, αφήνοντας αιχμές προς το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ για τις επιλογές τους. Όπως ανέφερε «η αντιπολίτευση δεν μπορεί άλλο να κρύβει την απουσία των επιχειρημάτων της. Όλα τα προηγούμενα χρόνια χάλασαν τον κόσμο. Έφεραν την τοξικότητα και το φανατισμό στην κομματική αντιπαράθεση. Για να παραδεχθούν σήμερα ότι δεν έχουν πρόταση».

Αυτούσια η δήλωση

Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας. Η ώρα των πολιτικών θέσεων.

Η ώρα που η αντιπολίτευση δεν μπορεί άλλο να κρύβει την απουσία των επιχειρημάτων της.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια χάλασαν τον κόσμο. Έφεραν την τοξικότητα και το φανατισμό στην κομματική αντιπαράθεση. Για να παραδεχθούν σήμερα ότι δεν έχουν πρόταση.

Το σχέδιό τους για αλλαγή διακυβέρνησης είναι ο μέχρι πρότινος διαπραγματευτής και ο μέχρι πρότινος Υπουργός του Προέδρου Αναστασιάδη.

Τι θα αλλάξουν αυτοί που προσυπέγραφαν τις κυβερνητικές πολιτικές;

Πώς θα το αλλάξουν και με ποιους;

Πώς θα μιλήσουν για συνέπεια και αξιοπιστία όταν, ο μόνος στόχος είναι να φύγει ο Δημοκρατικός Συναγερμός από την εξουσία;

Εμείς απαντάμε με λύσεις για την επόμενη μέρα της Κύπρου. Έχουμε τον ικανότερο υποψήφιο και την καλύτερη ομάδα. Στη Βουλή και την κοινωνία.

Στη δύσκολη διεθνή συγκυρία που βρισκόμαστε, μόνο ο Δημοκρατικός Συναγερμός μπορεί να διασφαλίσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη χώρα μας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση