ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πρώτη διακαναλική «μάχη»

Νεοφύτου – Μαυρογιάννης – Χριστοδουλίδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους

24news team

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν, το βράδυ της Πέμπτης, 3 Νοεμβρίου, οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πρώτο διακαναλικό debate για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023 το οποίο μεταδόθηκε ταυτόχρονα από ΟΜΕGA, SIGMA, ALPHA και ΑΝΤ1.

Οι δημοσιογράφοι που έλαβαν μέρος στην πρώτη διακαναλική τηλεμαχία ήταν οι Μιχάλης Παυλίδης (συντονιστής της συζήτησης), Γιώργος Κασκάνης, Νικήτας Κυριάκου και Γιάννης Καρεκλάς.

Δείτε την τηλεμαχία

Οι δηλώσεις των τριών υποψηφίων πριν την τηλεμαχία

*Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος του κόμματος, δήλωσε τα εξής: «Χαίρομαι και συγχαίρω τα τηλεοπτικά κανάλια, η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι η ενημέρωση των πολιτών. Με τα debates που έχουν προγραμματιστεί δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να πληροφορηθούν για τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων. Μεγάλη γιορτή για την Δημοκρατία».

*Ανδρέας Μαυρογιάννης

Στις δηλώσεις του πριν εισέλθει στο πλατό του OMEGA, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης είπε: «Προσδοκώ να έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω τις θέσεις και το πρόγραμμα που έχουμε διαμορφώσει μαζί με πολλούς συνεργάτες, ανθρώπους που ειδικεύονται σε διάφορους τομείς από όλους τους χώρους τις ακαδημαϊκής κοινότητας, της κοινωνίας, της οικονομίας και που θέτουμε ενώπιον των πολιτών μας, ζητώντας να μας εμπιστευτούν για να υπάρξει μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή στον τόπο μας. Θα θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία απόψε να αντιπαρατάξουμε το πρόγραμμα μας για μια προοδευτική κοινωνική αλλαγή με μεγάλη ευαισθησία για τους ανθρώπους, με σοβαρότητα στην οικονομία και στα θέματα περιβάλλοντος και ανάπτυξης προς κάποιες, αν θέλετε, δυνάμεις του συντηρητισμού, είτε είναι το γνήσιο, είτε είναι η απομίμηση που το μόνο που κάνουν είναι να εξωραΐζουν μια θλιβερή δεκαετία χαμηλών προσδοκιών».

*Νίκος Χριστοδουλίδης

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε με τη σειρά του: «Προσδοκώ να γίνει μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για όλα αυτά που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία και τον κυπριακό λαό. Θέλω να σας συγχαρώ όλους για την πρωτοβουλία να γίνει αυτή η συζήτηση και προσβλέπω στη συζήτηση που θα ακολουθήσει».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση