ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μηνυμα πρωτοκλασάτου στελέχους ΔΗΣΥ που έμεινε εκτός Βουλής

«Το τέλος ενός ταξιδιού»

Εκτός Βουλής έθεσε τον Μιχάλη Σοφοκλέους το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ έκανε τον απολογισμό του για την περίοδο που υπήρξε βουλευτής, ευχαριστώντας μέσα από ανάρτησή του τους 7383 ψηφοφόρους που τον τίμησαν με τη ψήφο τους.

Δείτε την ανάρτησή του

«ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τον κόσμο του Συναγερμού που στήριξε με αυταπάρνηση την παράταξη. Η χθεσινή ψήφος, όμως, δεν πρέπει να εκληφθεί ως ψήφος εμπιστοσύνης, αλλά εντολή ανασυγκρότησης, εντολή να αναβαπτιστούμε στις αρχές μας, να παραγάγουμε νέα σύγχρονα οράματα, να εμπνεύσουμε ξανά τους νέους μας.

Ο Συναγερμικός κόσμος επέλεξε χθες και ποιους θέλει να τον εκπροσωπούν. Σε αυτές του τις επιλογές εγώ δεν συμπεριλαμβάνομαι. Η φωνή του λαού είναι ο υπέρτατος νόμος και η απόφαση των συμπολιτών μου είναι απόλυτα σεβαστή.

Προσωπικά, έδωσα για τρίτη φορά τον εκλογικό αγώνα ως υποψήφιος, αποκλειστικά με τις δικές μου δυνάμεις. Με όπλο την πολιτική μου παρουσία, τα πιστεύω μου, τις θέσεις μου, τις αρχές μου. Το έργο μου στη μικρή περίοδο που υπηρέτησα στη Βουλή, αλλά και πριν. Κυρίως, το θάρρος της γνώμης και την προσωπική μου ηθική από την οποία δεν κάνω εκπτώσεις, ακόμη και εάν αυτό προκαλεί ζημιά καμιά φορά. Θέλησα να εκφράσω αυτό που εγώ πιστεύω ότι είναι ο αυθεντικός Συναγερμός. Είτε δεν το πέτυχα αρκετά, είτε δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα.

Ξέρω ότι για πάρα πολλούς συμπολίτες μου η δική μου υποψηφιότητα αποτέλεσε αφορμή ή και αιτία για να στηρίξουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Αυτό με τιμά τρομερά. Είναι η πεποίθηση μου ότι ένα κόμμα προοδεύει όταν διευρύνεται στην κοινωνία των πολιτών και δεν εξαντλείται μόνο στον στενό του πυρήνα. Με αυτό το σκεπτικό είναι που πάντοτε λειτουργώ.

Οφείλω 7383 ευχαριστώ στους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Είναι ένδειξη μεγάλης εμπιστοσύνης και ευθύνη ο σταυρός προτίμησης. Λυπάμαι ειλικρινά που δεν ήμασταν αρκετοί.

Οφείλω παντοτινή ευγνωμοσύνη στους φίλους μου, τα “αδέλφια” μου, την οικογένεια μου, που έδωσαν τα πάντα για να βοηθήσουν στην προσπάθεια μου. Ξέρω μάλιστα ότι πολύς κόσμος που δεν με γνώρισε ποτέ προσωπικά, έκανε για μένα εκστρατεία. Οι σχέσεις αυτές που δημιουργούνται σε τέτοιες συνθήκες είναι στέρεες και παντοτινές.

Σε αυτό το ταξίδι που τελείωσε, έχω πάρα πολλές και μόνο όμορφες αναμνήσεις.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Με απέραντη εκτίμηση,

Μιχάλης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X