ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το επιτελείο του Χριστοδουλίδη τον... βάφτισε Αναστασιάδη

Χαμός στα social media

24news team

Μια ακόμα φορά φαίνεται να μένει εκτεθειμένο το επιτελείο του υποψήφιου προέδρου, στις επερχόμενες εκλογές, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος πλέον έχει την υποστήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος.

Αυτή την φορά θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε e-mail το οποίο στάλθηκε την Κυριακή (26/6) και σκοπό είχε να ενημερώσει για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος να στηρίξει την υποψηφιότητα του κου. Χριστοδουλίδη. Την θέση, ωστόσο, του τέως υπουργού Εξωτερικών και υποψήφιου προέδρου πήρε ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης!

Συγκεκριμένα το εν λόγω e-mail ανέφερε: «Επισυνάπτεται ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη για τη σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος να στηρίξει την υποψηφιότητά του».

Κάτι τέτοια δεν μένουν ασχολίαστα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι μη χάνοντας ευκαιρία έσπευσαν να τρολάρουν.

Θέση για το περιστατικό πήρε η κυρία Μαριλένα Ευαγγέλου από το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη, η οποία μιλώντας στην εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων» και την Οριάνα Παπαντωνίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0, είπε: «έγινε από κεκτημένη ταχύτητα μπορούμε να πούμε ότι ήταν ο δαίμων του server».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X