ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι αναφέρει ο Γ. Σαββίδης για την αποζημίωση της Επιτροπής πολιτογραφήσεων

«Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση είναι αποτέλεσμα της πιο πάνω εισήγησης του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας»

Με δική του εισήγηση καθορίστηκε η αποζημίωση του Προέδρου και των Μελών της Ερευνητικής Επιτροπής των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας, με αφορμή δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το Υπουργικό Συμβούλιο προχώρησε στην αύξηση της αποζημίωσης του Προέδρου και των μελών της επιτροπής.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Γιώργος Σαββίδης σημειώνει πως ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας στα πλαίσια της άσκησης των εξουσιών που του παρέχει η σχετική νομοθεσία, καθώς και κατά τη διακριτική του ευχέρεια, αποφάσισε τον καθορισμό της αποζημίωσης του Προέδρου και των Μελών της Ερευνητικής Επιτροπής που διόρισε λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα και τη μεγάλη διάρκεια του έργου που η εν λόγω Επιτροπή κλήθηκε να αναλάβει.

Όπως αναφέρει, ο ίδιος απευθύνθηκε στη συνέχεια στο Υπουργείο Οικονομικών ζητώντας όπως προωθηθεί πρόταση προς το Υπουργικό Συμβούλιο για την έγκριση και την εξασφάλιση των αναγκαίων πιστώσεων.

«Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση είναι αποτέλεσμα της πιο πάνω εισήγησης του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας», καταλήγει ο κ. Σαββίδης .

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X