ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη στο ΑΚΕΛ - Έφυγε από τη ζωή ηγετικό του στέλεχος (pic)

Έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ με βαθιά θλίψη ανακοινώνει το θάνατο του Φανή Χριστοδούλου, ο οποίος υπήρξε για δεκαετίες ηγετικό στέλεχος του ΑΚΕΛ.

Ο Φανής Χριστοδούλου γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1953. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από την περίοδο των σπουδών του στη Βουλγαρία, όπου φοίτησε στο Ινστιτούτο Διεθνούς Τουρισμού της Βάρνας και στη συνέχεια στην Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών της Σόφιας. Δραστηριοποιήθηκε έντονα στο φοιτητικό κίνημα στη Βάρνα και στη Σόφια όπου και υπηρέτησε ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Ξένων Φοιτητών στη Σόφια.

Το 1971 εντάχθηκε στο ΑΚΕΛ, το οποίο υπηρέτησε πιστά και με όλες του τις δυνάμεις μέχρι το τέλος.

Ο Φανής Χριστοδούλου διετέλεσε Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λάρνακας από το 1989 μέχρι το 2005, Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ από το 2006 μέχρι το 2008 και Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας- Κερύνειας από το 2008 μέχρι το 2010. Ήταν μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ από το 1995 μέχρι το 2013 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Ερευνών Προμηθέας από το 2012 μέχρι το 2016.

Ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ελέγχου του ΑΚΕΛ από το 2015, Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συμβουλίου Ειρήνης από το 2017 και Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αναγέννηση Άη Γιάννη Λάρνακας.
Η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο του Αιμιλία Michailova, στις κόρες του Πολίνα και Γεωργία και στους οικείους του.

Η κηδεία του αείμνηστου Φανή Χριστοδούλου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:00.
Επικήδειο θα εκφωνήσει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές στο Σωματείο Μάνα και στο Σωματείο Συναδελφικής Στήριξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

<