ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεμιστοκλέους και Χριστοφίδης αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς και πλέον αναλαμβάνει η Αννίτα

Τι έγινε στην Επιτροπή Παιδεία της Βουλής

24news team

OΛΙΒΟΣ

Από το εν σε σάσω ρε στο θρασύδειλος με περικεφαλαία και το ψέμα το έχει στο στόμα από τον καιρό που γεννήθηκε, ήταν μερικά εκ των κοσμητικών επιθέτων που αντάλλαξαν μετά από σφοδρότατη αντιπαράθεση, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αντρέα Θεμιστοκλέους, ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής.

Ο Χρίστος Χριστοφίδης, κατήγγειλε ότι δέχθηκε χυδαιότητες απειλές, σε επίπεδο πρωτοφανές στην ιστορία της Δημοκρατίας. Ανέφερε, είπε, ότι θα μας σάσει, ότι είμαστε θρασύδειλοι και άλλες απαράδεκτες ύβρεις. Η Βουλή πρέπει να πάρει μέτρα. Αποτελεί προσβολή του κοινοβουλίου και των δημοκρατικών θεσμών. Καταγγελία στην Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και την Επιτροπή Δεοντολογία της Βουλής. Είναι η τρίτη φορά, με τις ύβρεις με τον συγκεκριμένο βουλευτή.

Όποτε είναι παρόν γινόμαστε ρεζίλι στους προσκεκλημένους. Αν θα συνεχίσει αυτή η συμπεριφορά, ενδεχομένως να μην προσερχόμαστε στις συνεδρίες.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αντρέας Θεμιστοκλέους απάντησε ότι ο Χρίστος Χριστοφίδης γεννήθηκε με το ψέμα στο στόμα και θα του φύγει το ψέμα όταν φύγει στην ζωή. Σημείωσε ότι όταν μιλούσα στην Επιτροπή, συνομιλούσε με άλλα άτομα. Ωστόσο όταν αναφέρθηκα στο ΤΕΠΑΚ και το ΑΚΕΛ, άρχισε να εξαπολύει μύδρους εναντίον μου. Τα επιστρέφω όλα πίσω. Να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και εγώ δεν δίδω δεκάρα. Είναι ψέμα ότι είπα ότι θα τον σάσω. Τον αποκάλεσα θρασύδειλο με περικεφαλαία, περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Θα τα πούμε στην Ολομέλεια, είπε και ότι θέλει ας λέει ο Χρίστος Χριστοφίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση