ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα έχουμε έκτακτη συνεδρία της Βουλής τις γιορτές;

Η περίπτωση αναπομπής της νομοθεσίας από τον Πρόεδρο αναφορικά με τον Προϋπολογισμό

ΚΥΠΕ

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Aννίτα Δημητρίου ανέφερε πως το Σώμα είναι υποχρεωμένο να συνεδριάσει σε περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφασίσει να προχωρήσει με αναπομπή της νομοθεσίας για τον προϋπολογισμό ή μέρους αυτού που αφορά συνεργάτες του, ωστόσο ανέφερε πως στο παρόν στάδιο, δεν υπάρχει οποιαδήποτε πληροφόρηση επί τούτου.

Στο πλαίσιο επίσκεψης της, στο Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου, στην Πάφο, η κ. Δημητρίου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο το Σώμα να χρειαστεί να συνεδριάσει σε περίπτωση αναπομπής, ακόμη και κατά την περίοδο των γιορτών και απάντησε «δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά το Σώμα με βάση τους κανονισμούς και τις διαδικασίες είναι υποχρεωμένο να συνεδριάσει». Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει, είπε, σημειώνοντας ότι προς το παρόν δεν έχει οποιαδήποτε πληροφόρηση επί τούτου.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η κ. Δημητρίου ανέφερε πως έχει ακούσει για το «θεάρεστο έργο που επιτελείται» και ήθελε όπως είπε, να γνωρίσει από κοντά το Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου και να συζητήσει κάποιες προκλήσεις και προβλήματα. Εισπράξαμε, συνέχισε «πολύ αγάπη και είναι πραγματικά εξαιρετική δουλειά και αυτά τα παιδιά νιώθουν το ίδρυμα σαν σπίτι τους και αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Πάφου  Γεώργιος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μαργαρίτα Λιασίδου ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Βουλής που επισκέφτηκε «κάποια παιδιά που χρειάζονται μια ιδιαίτερη φροντίδα». Είναι μέρες αγάπης και εμείς κάνουμε πράξη, όπως είπε, στο μέτρο το δικό μας αυτό που ο Θεός  ήρθε να μας διδάξει. Ερχόμαστε συνέχισε, σε κάποια παιδιά τα οποία έχουν την ανάγκη μας αυτές τις μέρες για να τους δώσουμε λίγη χαρά, αλλά και να πάρουμε από την δική τους χαρά.

Μετά το Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου η Πρόεδρος της Βουλής επισκέφτηκε ακολούθως και την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου, στην Πάφο και μοίρασε ευχές και δώρα, τόσο στα παιδιά του ιδρύματος, όσο και στους εθνοφρουρούς ενόψει των γιορτών.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X