ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά έβαλαν... καραντίνα την Χαραλαμπίδου; (vid)

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά

24news team

Οι Βουλευτικές εκλογές χαρακτηρίζονταν, σημαντικές, πριν την διεξαγωγή τους, ωστόσο, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος είναι καθοριστικότερες για κάποιους και μάλιστα ακόμα περισσότερο από όσο περίμεναν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του ΑΚΕΛ, που αν και προσδοκούσε μέχρι και στην πρωτιά, τα αποτελέσματα απογοήτευσαν τόσο τα στελέχη όσο και τους υποστηρικτές του κόμματος.


Εκνευρίστηκε ο Άντρος - «Δεν θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί;»


Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, με δηλώσεις του έξω από το «Φιλοξένια» όπου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (31/5) η τελετή ανακήρυξης των νέων Βουλευτών, ανακοίνωσε τα επόμενα βήματα: «καθορίστηκε συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος την Τετάρτη και συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο, που θα καθορίσει την ημερομηνία που θα συγκληθεί το Συνέδριο».

Με το πέρας των δηλώσεων του ο κ. Κυπριανού δέχθηκε μια ερώτηση από τον δημοσιογράφο, Αριστείδη Βικέτο, η οποία τον έφερε σε αμηχανία.

Συγκεκριμένα ο κ. Βικέτος ρώτησε: «Πώς εξηγείται ότι την κα. Ειρήνη Χαραλαμπίδου, την οποία την είχατε βάλει σε καραντίνα, δεν εμφανίστηκε σε συζητήσεις τηλεοπτικές, κατάφερε παρ΄όλα αυτά να βγει και πάλι πρώτη σε σταυρούς προτίμησης».

Αλλάζοντας τον τόνο της φωνής του ο κ. Κυπριανού απάντησε: «Εξ όσον γνωρίζω η κ. Χαραλαμπίδου είχε σταλεί σε τηλεοπτικές συζητήσεις, η ίδια επέλεξε να μην εμφανιστεί. Ως εκ τούτου θεωρώ, το λιγότερο, άδικη την ερώτηση».

Το θέμα εδώ είναι πώς αν και ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ προσπάθησε να διαψεύσει τα όσα ακούγονται, οι δηλώσεις της κα. Χαραλαμπίδου, οι οποίες προηγήθηκαν, δείχνουν πώς μάλλον τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα όσο ο κ. Κυπριανού θέλει να τα παρουσιάσει.

Συγκεκριμένα η κα. Χαραλαμπίδου ερωτήθηκε, «αυτή η πρωτιά σας κάνει να νιώθετε και κάπως διαφορετικά σε σχέση με την μάχη που θα δοθεί για να υπάρξει επαναφορά του ΑΚΕΛ…», από πλευράς της και μη αφήνοντας περιθώρια απάντησε: «αυτό είναι καλύτερα να το συζητήσετε με την ηγεσία του ΑΚΕΛ».

Ίσως τα προαναφερθέντα να είναι τυχαία γεγονότα, ωστόσο, όπως λέει ο σοφός λαός… δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση