ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τατάρ: «Η πραγματικότητα της τδβκ τυγχάνει πλέον αποδοχής στον κόσμο»

Ο κ. Τατάρ ισχυρίστηκε ότι είναι πολύ σημαντικό η «τδβκ» να ενδυναμώνεται και να συμμετέχει «ως τουρκικό κράτος» σε έργα και επενδύσεις

ΚΥΠΕ

Ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι «η πραγματικότητα της τδβκ τυγχάνει πλέον αποδοχής στον κόσμο» και πρόσθεσε ότι ο τουρκοκυπριακός «λαός» θα συνεχίσει το δρόμο του με το δικό του «κράτος», σύμφωνα με τον παράνομο Μπαϊράκ.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε δηλώσεις του στα πλαίσια συνάντησης που είχε με τον Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών της Νίκαιας (Ιζνίκ), ο κ. Τατάρ εξέφρασε ικανοποίηση για τις εμπορικές τους σχέσεις με την Τουρκία και την αύξηση των τουριστικών και πολιτιστικών επαφών τους.

Αναφέροντας ότι παρεμποδίζεται η αναγνώριση του ψευδοκράτους λόγω ορισμένων διεθνών προβλημάτων, ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι με τις προσπάθειες που καταβάλλουν, έρχονται στα κατεχόμενα ξένοι φοιτητές και τουρίστες.

Επανέλαβε ακόμα ότι η νέα τους πολιτική βασίζεται «στην ύπαρξη δυο χωριστών κυρίαρχων κρατών στην Κύπρο», και είπε ότι είναι σημαντική η ανάπτυξη των σχέσεων τους «με τη μητέρα πατρίδα Τουρκία» και «η προστασία των δικαιωμάτων και δικαίων» τους στην περιοχή όπου υπάρχουν φυσικοί πόροι.

Ο κ. Τατάρ ισχυρίστηκε περαιτέρωότι είναι πολύ σημαντικό η «τδβκ» να ενδυναμώνεται και να συμμετέχει «ως τουρκικό κράτος» σε έργα και επενδύσεις και να διεξάγει διάφορες επαφές, ειδικότερα στην εποχή της επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση