ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα έχωσε στον Νίκαρο ο Πρίγκιπας για τα… μπουζούκια

«Οι εικόνες του ΠτΔ στα μπουζούκια στέλνουν πολύ λάθος μήνυμα στη διεθνή κοινότητα»

24news team

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του, Άντρης Αναστασιάδη, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, «Πάμε γι΄ άλλα», στο Θέατρο Άλσος, με γκεστ σταρ την Άντζελα Δημητρίου.


Τρελό τρολάρισμα στον Νίκαρο! «Ανάθεμάν τον που χρωστεί»


Τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεσπόζουν με τα πλείστα εξ αυτών να επικρίνουν με έντονο ύφος την κίνηση του Προέδρου να παρακολουθήσει την εν λόγω παράσταση, σε μια χρονική στιγμή που το θέμα της Αμμοχώστου και οι προκλήσεις των Τούρκων είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν δημόσια να κακίσουν την επίσκεψη του Προέδρου, αφού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως: «Οι εικόνες του ΠτΔ στα μπουζούκια στέλνουν πολύ λάθος μήνυμα στη διεθνή κοινότητα, ειδικά στην παρούσα χρονική συγκυρία».

Αυτούσια η ανάρτηση

Την ώρα που Τουρκία και Ερντογάν προκαλούν για μία ακόμη φορά, περιφρονώντας τη διεθνή νομιμότητα, εμείς πρέπει να πιέζουμε για ουσιαστικές κυρώσεις. Οι εικόνες του ΠτΔ στα μπουζούκια στέλνουν πολύ λάθος μήνυμα στη διεθνή κοινότητα, ειδικά στην παρούσα χρονική συγκυρία.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X