ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύνδεσμος Αντιστασιακών – Ζητά ανάκληση απόφασης για Αριστοτέλους

«Προσβάλει με τον πιο βάναυσο τρόπο τη μνήμη του Κώστα Παπακώστα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών.

ΚΥΠΕ

Η απόφαση για διορισμό της Άννας Αριστοτέλους στη θέση της Επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα "προσβάλει με τον πιο βάναυσο τρόπο" τη μνήμη του Κώστα Παπακώστα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών.

"Αντί σήμερα η πολιτεία να συζητά με ποιους τρόπους θα καλέσει σε απολογία τους υπαίτιους για το θάνατο του Κώστα Παπακώστα, για την εκδικητική μανία που τους οδήγησε για 657 μέρες να μην του επιτρέπουν να δει το φως του ήλιου και για όσα τους καταλογίζει πλέον επίσημα η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, η Κυβέρνηση επιβραβεύει αυτούς με διορισμούς σε αξιώματα" προσθέτει.

Ο Σύνδεσμος, καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακαλέσει την απόφαση του και "να αποδείξει στην πράξη ότι σέβεται τόσο τις αποφάσεις των δικαστηρίων, άλλα προπαντός σέβεται την προσφορά ανθρώπων όπως του αείμνηστου Κώστα Παπακώστα που σε ολόκληρη την πορεία της ζωής τους αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X