ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περασμένα ξεχασμένα για Χριστοδουλίδη - Αβέρωφ (vid)

«Η έννοια σας μια καλύτερη Κύπρος»

24news team

Συνάντηση με τον Αβέρωφ Νεοφύτου είχε σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κος Χριστοδουλίδης σημείωσε πως υπάρχουν κοινές προσεγγίσεις στην οικονομία, το μεταναστευτικό, το κυπριακό και πολλά άλλα ζητήματα. Αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του σχέση με τον κο Νεοφύτου, η οποία είναι εδώ, παρά τα όσα έγιναν, όπως είπε.

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ συνεχάρη ξανά τον νεοεκλογέντα πρόεδρο, αποκαλώντας τον νέο τιμονιέρη της χώρας. Σημείωσε πως «πάνω από όλα ο ΔΗΣΥ βάζει το καλό της χώρας μας» και διαβεβαίωσε τον κο Χριστοδουλίδη ότι μπορεί να στηρίζεται στον ΔΗΣΥ. «Έστω και αν έχουμε επιμέρους διαφορές, η σταθερότητα της χώρας για εμάς, είναι πυξίδα», δήλωσε ο κος Νεοφύτου.

Ο κος Νεοφύτου ευχαρίστησε τον νέο πρόεδρο που επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν κινήσεις που θα ενοχλήσουν το κόμμα, όσον αφορά στελέχη του ΔΗΣΥ. «Αυτό είναι μια επιβεβαίωση του πολιτικού ήθους που φαίνεται και μετεκλογικά», υποστήριξε.

«Η έννοια σας μια καλύτερη Κύπρος, μείνετε προσανατολισμένος στο εθνικό πρόβλημα, την δυνατή οικονομία και θα βάλουμε πλάτες για το καλό του τόπου μας. Εύχομαι να μη χρειαστεί, να είμαστε εποικοδομητική αντιπολίτευση», σημείωσε ο κος Νεοφύτου.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση