ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Φεστιβάλ Κρήτου Μαρόττου ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ο χαιρετισμός του υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας

Ανακοινώσεις

Στο Φεστιβάλ Κρήτου Μαρότου παρευρέθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από σχετική πρόσκληση, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρευρέθηκε και χαιρέτισε μετά από σχετική πρόσκληση, το ετήσιο Φεστιβάλ της Κρήτου Μαρόττου, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του.

Στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της επαρχίας και ευρύτερα της χώρας μας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη διαχρονική σημασία της υπαίθρου στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική εξέλιξη της χώρας, και τόνισε την ανάγκη αναζωογόνησης της υπαίθρου μέσα από την προώθηση των αναγκαίων υποδομών, υπηρεσιών και ευκαιριών επαγγελματικής ενασχόλησης που θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά στο φαινόμενο της αστυφιλίας που παρατηρείται, και θα δημιουργήσουν συνθήκες για εγκατάσταση νέων οικογενειών στην ύπαιθρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X