ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στηρίζει Μαυρογιάννη ο Ηλιάδης

Η ανακοίνωσή του

ΚΥΠΕ

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης πληροί τα κριτήρια για να είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε ο Μάριος Ηλιάδης, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας αλλά αποσύρθηκε.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο κ. Ηλιάδης αναφέρει πως θεωρεί ότι ο νέος Πρόεδρος πρέπει να είναι ένα αποδεδειγμένα έντιμο, αδιάφθορο και προοδευτικό πρόσωπο, με δυνατότητες εκλογής στην Προεδρία του κράτους και πιστά προσηλωμένο στο αίτημα της κοινωνίας για αλλαγή, με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες και ευαισθησίες, μ’ εμπειρίες και ικανότητες χειρισμού του Κυπριακού και με ξεκάθαρο προσανατολισμό ως προς την επιδιωκόμενη λύση, που για εκείνον «δεν είναι άλλη παρά μόνο η λύση Ομοσπονδίας όπως προβλέπεται απ’ τα ψηφίσματα των Η.Ε, που είναι η μόνη ικανή να επανενώσει την πατρίδα μας και να διασφαλίσει ένα ειρηνικό μέλλον για το σύνολο του λαού και του τόπου μας».

Ανέφερε ότι διαπίστωσε ότι οι Κύπριοι πολίτες και ψηφοφόροι, έχουν ενώπιόν τους μία τέτοια επιλογή για τον Β' γύρο των Προεδρικών Εκλογών. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο οποίος κατά τη δική του εκτίμηση, πληροί στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα προαναφερθέντα κριτήρια, έναντι του ανθυποψηφίου του.

Ο κ. Ηλιάδης εξέφρασε την στήριξή του στον Ανδρέα Μαυρογιάννη και καλεί τον κάθε συμπολίτη που αγκάλιασε τη δική μου προσπάθεια, όπως επίσης και τον κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη ν' ακολουθήσει ανάλογη διαδρομή, για το υπέρτατο καλό του τόπου μας και του λαού μας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση