ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαρτσιώτης για Ζαννέττου: «Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο του δικαστηρίου»

Τι δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

ΚΥΠΕ

Το ζήτημα με την Επίτροπο Νομοθεσίας το χειρίζεται η Αστυνομία και το θέμα θα παραπεμφθεί και στην Νομική Υπηρεσία, δήλωσε την Τρίτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, ερωτηθείς, μετά το τέλος της επίσκεψης του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, για δημοσιεύματα για περιστατικό ελέγχου αλκοτέστ και σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ίδια η Επίτροπος Νομοθεσίας Λουΐζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου τη Δευτέρα.

«Το ζήτημα αυτό το χειρίζεται η Αστυνομία μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και το θέμα θα παραπεμφθεί και στην Νομική Υπηρεσία. Δεν είμαι αυτός ο οποίος θα κρίνει το ποιος έχει δίκαιο, το ποιος έχει άδικο. Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο του δικαστηρίου. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και όλα θα κριθούν σε κάποιο επόμενο χρόνο», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Υπουργός Δικαιοσύνης επανέλαβε ότι ο ίδιος έχει καθαρά εποπτικό ρόλο.

«Δεν είμαι ανακριτής. Δεν βλέπω τις καταθέσεις αυτές καθαυτές. Δεν θέλω να σχολιάσω θέματα τα οποία δεν με αφορούν άμεσα και δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες μου», σημείωσε.

Ερωτηθείς αναφορικά με την εφαρμογή της Κάρτας Φιλάθλου και συγκεκριμένα ότι συλλαμβάνονται λάθος άτομα, τα οποία δεν ήταν στο γήπεδο, και αν θα πρέπει να εξεταστεί η νομοθεσία, ο Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι «έχω ήδη πει ότι η Κάρτα Φιλάθλου παρουσιάζει κενά και ελλείψεις».

«Στόχος της Κάρτας Φιλάθλου ήταν άλλος και όντως αυτός ο στόχος δεν εκπληρώνεται στο ακέραιο. Είναι μέσα στα πλάνα, στους στόχους να βελτιωθεί η διαδικασία σε τέτοιο βαθμό για να έχει κάποιο αποτέλεσμα», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση