ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Κύπρο ο Κασσελάκης - Ποιους θα δει

Ο κ. Κασσελάκης κατέθεσε το πρωί στεφάνι στον Τύμβο Μακεδονίτισσας

ΚΥΠΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στην πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό από την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα έχει συναντήσεις με αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ο κ. Κασσελάκης κατέθεσε το πρωί στεφάνι στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και ακολούθως αναμενόταν να καταθέσει στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Στις 10:45 θα γίνει δεκτός από Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ θα ακολούθησει επίσκεψή του στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους.

Αργότερα σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, θα παρακαθίσει σε γεύμα με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου και θα έχει συναντήσεις με τους Προέδρους του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, ΔΗΠΑ Μάριο Καρογιάν και Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Χαράλαμπο Θεοπέμπτου.

Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται σύντομη ξενάγηση στη νεκρή ζώνη από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας.

Την Πέμπτη θα καταθέσει, μαζί με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ στεφάνι στο Μνημείο των Καβάζογλου-Μισιαούλη.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση