ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα μαχαίρια ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ: «Κάποιοι πρέπει να βγουν από τα αποστειρωμένα τους γραφεία»

Η ανακοίνωση του Κόμματος

ΚΥΠΕ

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται τον τελευταίο καιρό τα δύο μεγάλα κόμματα, ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ.

Σε ανακοίνωση τύπου απάντηση, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, αναφέρει πως αυτοί που «πρέπει να βγουν από τα αποστειρωμένα τους γραφεία», είναι ο ίδιος ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ και τα στελέχη του κόμματος.

Μέσα σε άλλα, τονίζει πως ο ΔΗΣΥ και ο πρόεδρος του βρίσκονται σε επαφή με την κοινωνία, τονίζοντας πως θα σταθούν δίπλα στην κοινωνία με συγκεκριμένα μέτρα το επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση του κόμματος:

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ όταν λέει ότι κάποιοι πρέπει να βγουν από τα αποστειρωμένα τους γραφεία, προφανώς εννοεί τον εαυτό του και όλα τα στελέχη του ΑΚΕΛ.
 
Διότι γνωρίζει ότι ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού βρίσκεται επί καθημερινής βάσης σε επαφή με την κοινωνία και δεν περιμένει ούτε ο ίδιος ούτε και κανένα στέλεχος μας τον κ. Στεφάνου ο οποίος έκανε μια επίσκεψη σε λαϊκή αγορά, να μας πει για την ακρίβεια.
 
Κυβέρνηση και Δημοκρατικός Συναγερμός, σε αντίθεση με το ΑΚΕΛ, θα σταθούμε και πάλι έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία, με συγκεκριμένα μέτρα το αμέσως επόμενο διάστημα, με συγκεκριμένες εισηγήσεις σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X