ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπάει την σιωπή ο Συλλούρης μετά τον ντόρο - «Συγγνώμη»

Θα απέχει από τα καθήκοντα του μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες

Από την επόμενη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, απέχει από τα καθήκοντα του ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης μέχρι να αποπερατωθούν οι έρευνες σχετικά με το βίντεο του Al Jazeera για τις πολιτογραφήσεις.


Ξεσηκωμός με το… μιτσοκάμμημα και το «This is Cyprus»!


Αυτούσια η δήλωσή του

Κατάρχας θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, για τη δυσάρεστη εικόνα που πέρασε στον κυπριακό λαό – και όχι μόνο – και την αναστάτωση που αυτή έχει προκαλέσει.

Απολογούμαι που επέτρεψα σε κάποιους, έστω και μέσα απ’ τη δημοσιοποίηση αυτής της σκηνοθετημένης και αποσπασματικής εικόνας, να πλήξουν το πρόσωπο μου και κατ’ επέκταση τον θεσμό του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων.


Στοπ στο επενδυτικό πρόγραμμα μετά την... θύελλα!


Παράλληλα θέλω να ανακοινώσω, ότι από την επόμενη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, απέχω από τα καθήκοντα μου, μέχρι να αποπερατωθούν οι έρευνες. Όταν ολοκληρωθούν, έχω πάρει τις αποφάσεις μου και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα τις ανακοινώσω.

Καλώ επίσης όλες τις αρμόδιες αρχές να επιταχύνουν οποιεσδήποτε διαδικασίες έχουν αρχίσει και είμαι στη διάθεση των Αρχών για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστεί σχετικά με τις έρευνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση