ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιζόπουλος: Στόχος μιας προμελετημένης και προσχεδιασμένης τραμπουκικής ενέργειας

Δήλωση Προέδρου ΕΔΕΚ για βανδαλισμούς στα γραφεία του κόμματος

ΚΥΠΕ

Η ΕΔΕΚ δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα της, αναφέρει σε δήλωσή του ο Μαρίνος Σιζόπουλος, αναφορικά με τα επεισόδια βανδαλισμού που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (8/12), στα γραφεία της ΕΔΕΚ.

 

Δήλωση Προέδρου ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, για τους βανδαλισμούς που έγιναν στα γραφεία της ΕΔΕΚ

Η ΕΔΕΚ δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα της

Τα γραφεία της ΕΔΕΚ έχουν γίνει στόχος μιας προμελετημένης και προσχεδιασμένης τραμπουκικής ενέργειας που όπως έχετε διαπιστώσει επιχειρήθηκε να προκληθεί εμπρησμός στα γραφεία του κόμματος μετά τη θραύση των υαλοπινάκων και τη ρίψη φωτοβολίδας εντός των γραφείων.

Παρόλα αυτά, από την πλευρά της ΕΔΕΚ παραμένουμε ψύχραιμοί, παραμένουμε ήρεμοι και δεν πρόκειται να αντιδράσουμε με τρόπο θυμικό ή ενδεχομένως εκτός των πλαισίων της δημοκρατικής συμπεριφοράς.

Όμως το μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους αυτούς τους τραμπούκους είναι ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες η ΕΔΕΚ δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα της. Η ΕΔΕΚ δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τις θέσεις της. Κανένας δεν μπορεί να κάμψει την ΕΔΕΚ. Η ΕΔΕΚ διαχρονικά και ιστορικά είναι ένα κόμμα αντίστασης, ένα κόμμα υπέρ της Δημοκρατίας, της διαφάνειας και πάνω απ’ όλα της ιστορικής αυτογνωσίας και του αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Συνεχίζουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X