ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με τα fake accounts του Χριστοδουλίδη

Τον άδειασε συνεργάτης του

24news team

Ντόρος ξέσπασε -και όχι αδίκως- μετά τις αποκαλύψεις του Μανώλη Κυριάκου, πρώην μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ειδικού επί θεμάτων Μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προσφάτως στενού συνεργάτη του υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο κος. Κυριάκου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πολίτης», άδειασε τον τέως υπουργό Εξωτερικών αποκαλύπτοντας πως ο κος. Χριστοδουλίδης του ζήτησε να δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς και σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να κτυπά μέσω αυτών τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε ένα μέρος των όσων δήλωσε στην εφημερίδα «Πολίτης»

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας δημιουργήθηκαν διάφορες ομάδες και λογαριασμοί (accounts) στα ΜΚΔ. Ρωτάμε γιατί έγινε αρκετός θόρυβος γι' αυτό το ζήτημα.

Ναι, κατά τη διάρκεια των επαφών μας συζητήσαμε όντως τη μετατροπή του γκρουπ «Τα Νέα της Κύπρου» σε «Ομάδα Στήριξης Νίκου Χριστοδουλίδη», ζήτημα για το οποίο συμφώνησε πλήρως. Ήξερε για την ομάδα τουλάχιστον έξι μήνες νωρίτερα. Όλα αυτά μπορούν να αποδειχθούν με δεδομένα. Μόλις το σκάνδαλο για την ομάδα ξέσπασε στον Τύπο και έγινε πρωτοσέλιδο, μου έστειλε μήνυμα ότι δεν έπρεπε να κάνουμε την ομάδα και ότι ήταν χωρίς την άδειά του, λέγοντάς μου ξεκάθαρα ψέματα, ξεχνώντας ότι μου είχε δώσει οδηγίες για να κάνω αυτά τα γκρουπ. Ενώ δηλαδή μου ζήτησε να προχωρήσει η ομάδα, εμφανίστηκε στη συνέχεια ψευδόμενος κάτι το οποίο θεώρησα ότι είναι απαράδεκτο για έναν υποψήφιο.

*Θέμα του 24News το οποίο αναφερόταν στην αλλαγή ονόματος της προαναφερθείσας σελίδας και τους όρους που αυτή παραβίαζε.

Σας έδωσε εντολή για τη δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών στο διαδίκτυο;

Μου ζήτησε να ανοίξω 4 ψεύτικους λογαριασμούς, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, καθώς και μία σελίδα ειδήσεων για να τον προωθήσω και μια σελίδα με παραπολιτικά παρόμοια όπως η «Ομάδα Αλήθειας» στην Ελλάδα. Άνοιξα εγώ μια σελίδα με την ονομασία Omnia Vincit Veritas την οποία έκλεισα και στη συνέχεια η ομάδα του, με την αποχώρησή μου, έκανε τη σελίδα με την ονομασία «Ηλίου Φαεινότερον». Άνοιξα και τον λογαριασμό Alekos Τriantafyllis τον οποίο έκανα με γραπτές οδηγίες του Χριστοδουλίδη τις οποίες έχω στην κατοχή μου, με σκοπό να κτυπά άλλους πολιτικούς που του ασκούσαν κριτική.

Στη φόρα τα μηνύματα

Η εφημερίδα «Πολίτης», πέραν της συνέντευξης του κου. Κυριάκου, προχώρησε και στην δημοσιοποίηση μηνυμάτων στα οποία ο κος Χριστοδουλίδης δίνει εντολές στον συνεργάτη του για το πώς πρέπει να απαντήσει, από τους ψεύτικους λογαριασμούς, σε πολιτικά πρόσωπα, εφημερίδες και δημοσιογράφους.

Μηνύματα

Είναι καλό έτσι
Ήταν για Μάριο sorry
Final video 1

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
Δεν είναι οκ
Mόνο τις θετικές δηλώσεις για τον Αβέρωφ πρέπει
Αυτά που λέει ότι διαφωνούν όχι

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

Λοιπόν:
Να μη στεναχωριέσαι και να μην αγχώνεσαι. Οι φασιστικές νοοτροπίες είναι αποτέλεσμα του πανικού που τον διακατέχει.
Την δουλειά σου δεν πρέπει να τη χάσεις με τίποτε, ειδικά στην παρούσα φάση.
Άρα σταμάτα τα posts.
Ταυτόχρονα κάνε 4 άλλα accounts με δύο ονόματα γυναικών και δύο αντρών και κάνε τα Posts που θέλεις εσύ να κάνεις.
Λέγε δεξιά και αριστερά τι σου έχει κάνει ως ένδειξη του πανικού του.

Υ.Γ Έφυγα από το σπίτι στις 7 το πρωί και κώλος επέστρεψα κάνοντας αμέτρητες επαφές. Το τρένο πάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

OK clear, thanks for that

Να το αναρτήσω;

Ν.Χ: Όχι, δεν χρειάζεται. Είναι αισχροί.

Γιατί να τους αφήσουμε με τέτοια ψέματα.

NX: Του δημοσιογράφου να κάνεις tag, λέγοντας του ότι θέλει τέχνη να λες συνειδητά ψέματα.

Τσαγκάρης είναι στο payroll.

Να το στείλω σε άλλους;
Ν.Χ: Να απαντήσουν έντονα τα accounts μου στον Πολίτη όταν το βάλει
OK
N.X: Kατέβασε και απαντήσεις για Σάβια. Τίποτε από Πολίτη.
OK
Ν.Χ: Θα σου στείλω από εδώ φωτος.
Ok thanks.
Ν.Χ.: Από τα accounts σου βάλε και τίποτα του στυλ ΄΄Ακολουθεί πληρωμένη πολιτική διαφήμιση.
Καλό, οκ.

Πολιτικός πολιτισμός!

Κάθε εκλογική αναμέτρηση, ανέκαθεν, έχει το δικό της ενδιαφέρον, συχνά-πυκνά μάλιστα της αποδίδουν τον χαρακτηρισμό της «μάχης». Σε μια μάχη (πόλεμο) επιτρέπονται πολλά όχι όμως όλα και οι εν λόγω αποκαλύψεις αναμφισβήτητα ξεπερνούν τα όρια -τουλάχιστον- του πολιτικού πολιτισμού. Όπως και να έχει ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε για τα καλά προκαλώντας σάλο στο νησί, πλήττοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική και την εξουσία.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X