ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με νέο βίντεο - 47 ατάκες που αντέγραψε ο Χριστοδουλίδης από την ομιλία Κασουλίδη

Νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις αντιγραφές Νίκου Χριστοδουλίδη προκαλεί ντόρο

24news team

Νέο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας εκ νέου ντόρο, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τον οποίο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στήνουν στον τοίχο με φόντο τις ομοιότητες-αντιγραφές από την εξαγγελία υποψηφιότητάς του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του τέως υπουργού Εξωτερικών της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, Νίκου Χριστοδουλίδη, για τις προεδρικές εκλογές του 2023, φαίνεται ότι μοιάζει σε πολλά σημεία με αυτήν του υποψηφίου για τις Προεδρικές εκλογές του 2008, Ιωάννη Κασουλίδη.

Από την πρώτη στιγμή πρώην «συμπαίκτες» του και όχι μόνο, έκαναν αναφορά για λογοκλοπή ενώ μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αντιγραφές, εκτός του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη βρίσκεται πλέον ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιώργος Φλέσσας.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Φλέσσας προέρχεται από τον χώρο της Δεξιάς, ήταν μέλος του επιτελείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αλλά και δραστήριος στην καμπάνια του Ιωάννη Κασουλίδη το 2008.

Στο νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, διάρκειας περίπου επτά λεπτών, οι δημιουργοί του δείχνουν 47 όμοιες ατάκες, μεταξύ της ομιλίας Κασουλίδη και Χριστοδουλίδη.

Μετά το νέο βίντεο τα σχόλια από χρήστες του διαδικτύου κάνουν λόγο για τον... κλέφτη του κλέψαντος..

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση