ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρά κατά Θεολόγου: Το άγνωστο κορίτσι και το «πλασάρισμα» για να γίνει γνωστή

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Συμμαχία Πολιτών

Η Συμμαχία Πολιτών εξαπέλυσε πυρά ενάντια στην Άννα Θεολόγου, με αφορμή τα όσα δήλωσε η ίδια το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι όταν η Θεολόγου προσέγγισε τη Συμμαχία Πολιτών ήταν ένα άγνωστο κορίτσι και σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση ζήτησε να την «πλασάρουν» ως οικονομολόγο για να γίνει γνωστή.

Θυμίζουμε πως η βουλευτής Άννα Θεολόγου ανακοίνωσε σε χθεσινή διάσκεψη Τύπου την ένταξή της στο κίνημα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ», το οποίο όπως ανέφερε, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανεξάρτητων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέων ανθρώπων, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Είναι απόλυτα θεμιτό η κα. Θεολόγου να κάνει τη δική της προσπάθεια για να επανεκλεγεί βουλευτίνα. Η προσπάθεια της όμως πρέπει να στηρίζεται στην αλήθεια και στην ειλικρίνεια. Αυτή άλλωστε την εικόνα θέλει να περάσει στους ψηφοφόρους. Εμείς δεν προτιθέμεθα να αποδομήσουμε την επίπλαστη εικόνα που θέλει να περάσει, παραθέτοντας γεγονότα που ζήσαμε κατά τη συνεργασία που είχαμε μαζί της. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε στα ψεύδη που εξαπόλυσε το πρωί στο Τρίτο του ΡΙΚ.

Η κα. Θεολόγου ανέφερε ότι κατήλθε ως υποψήφια με τη Συμμαχία Πολιτών γιατί δεν ήξερε ότι μπορεί να εκλεγεί μόνη της ως ανεξάρτητη υποψήφια.

Καταρχάς, είναι αδιανόητο και ανεύθυνο, κάποιος ο οποίος εμπλέκεται στην πολιτική και μάλιστα θέλει να εκλεγεί βουλευτής να μην έχει διαβάσει τη νομοθεσία. Κατά δεύτερο, θέλουμε να υπενθυμίσουμε στην κα. Θεολόγου ότι όταν μας προσέγγισε ήταν ένα άγνωστο κορίτσι το οποίο μας ζήτησε να την «πλασάρουμε» ως οικονομολόγο στα ΜΜΕ για να γίνει γνωστή. Όταν αυτό επιτεύχθηκε ζήτησε και είχε την πλήρη στήριξη του κομματικού μηχανισμού για να μπορέσει να εκλεγεί βουλευτής Αμμοχώστου της Συμμαχίας Πολιτών.

Το 2018, τρείς μόλις ημέρες μετά το κακό αποτέλεσμα που έφερε η Συμμαχία Πολιτών στις Προεδρικές εκλογές, η κα. Θεολόγου αποχώρησε από το Κίνημα μετά που η πρόταση της στην Ανώτατη Σύγκλητο πήρε 3 ψήφους από τις 178. Σήμερα δηλώνει ότι το έπραξε γιατί τάχα η Συμμαχία Πολιτών στήριξε την Κυβέρνηση Αναστασιάδη για αλλότρια συμφέροντα και γιατί άλλαξε τις θέσεις της σε όλα τα θέματα. Να θυμίσουμε στην κα. Θεολόγου ότι καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2018 ουδέποτε δήλωσε σε κάποιον κάτι τέτοιο. Τουναντίον προασπιζόταν τις ορθές θέσεις της Συμμαχίας Πολιτών. Μετά όμως το κακό αποτέλεσμα η κα. Θεολόγου, προφανέστατα επειδή φοβήθηκε την μη επανεκλογή της ως βουλευτίνα, αμέσως εγκατέλειψε το καράβι. Τέτοιες πρακτικές δεν χαρακτηρίζονται ούτε από θάρρος ούτε από ευγνωμοσύνη.

Επί της ουσίας όμως προκαλούμε την κα. Θεολόγου να μας απαντήσει που και πότε άλλαξε τις θέσεις της η Συμμαχία Πολιτών.
Στα κοινωνικο-οικονομικά ζητήματα όπου παλεύουμε για θεσμοθέτηση εθνικού κατώτατου μισθού; Για συντάξεις πάνω από το όριο της φτώχιας και μεταρρύθμιση του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων;

Για την Παιδεία που ζητάμε σύγχρονη και ποιοτική δημόσια εκπαίδευση για όλους (ανεξαρτήτως οικονομικής ευχέρειας) μέσω του ολοήμερου σχολείου;

Για την Υγεία όπου δώσαμε τις πιο έντονες μάχες για να υλοποιηθεί το ΓΕΣΥ έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να έχουν ίση και ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;

Για το Κυπριακό όπου με σωρεία εγγράφων που καταθέτουμε τόσο στο Εθνικό Συμβούλιο όσο και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσπαθούμε να βοηθήσουμε το Εθνικό μας ζήτημα να βγει από αυτή τη δεινή θέση όπου μας έφεραν οι αυτοσχεδιασμοί και οι ψευδαισθήσεις της Κυβέρνησης Αναστασιάδη;

Επαναλαμβάνουμε: Προκαλούμε την κα. Θεολόγου να απαντήσει με στοιχεία.

Δυστυχώς, η κα. Θεολόγου ενώ επικαλείται ότι φέρνει το νέο και άφθαρτο στην πολιτική αυτοδιαψεύδεται χρησιμοποιώντας τις γνωστές παλαιοκομματικές μεθόδους της διαστρέβλωσης της αλήθειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X