ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πυρά» Αβέρωφ σε Χριστοδουλίδη: «Να σεβαστεί τους θεσμούς του κόμματος» (Vid)

Οι δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ

ΚΥΠΕ

Οι κομματικές διαδικασίες για τη διεκδίκηση του χρίσματος του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για την προεδρία της Δημοκρατίας ισχύουν για όλους και για τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, ζητώντας σεβασμό των θεσμών του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: Βολές Στεφάνου: «Έρχονται εκλογές και ο Αβέρωφ υποδύεται την αντιπολίτευση»

Ο κ. Νεοφύτου ρωτήθηκε αν προηγούμενες αναφορές του για όσα στελέχη του ΔΗΣΥ επιθυμούν να διεκδικήσουν την προεδρία της Δημοκρατίας να το πράξουν μέσω της επίσημης υποβολής ενδιαφέροντος για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ αφορούσαν στον κ. Χριστοδουλίδη.
 
«Το δικό μου ενδιαφέρον είναι δεδομένο. Ο καθένας μας, ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να σεβαστεί και να σεβαστούμε τους δικούς μας θεσμούς, να σεβαστούμε το κόμμα μας, και αυτό ισχύει για όλους και φυσικά ισχύει και για τον Νίκο», είπε, προσθέτοντας πως «ο Νίκος είναι μέλος του κόμματος μας, είναι Υπουργός της Kυβέρνησής μας»,.
 
Όπως σημείωσε, «μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, όποιος κερδίσει, θα σταθούμε δίπλα του μια γροθιά για το καλό του τόπου μας για το καλό της παράταξής μας, είμαι σίγουρος πως ενωμένοι θα κερδίσουμε ξανά για το καλό της χώρας».
 
Ερωτηθείς πώς θα βρει τον ΔΗΣΥ το ενδεχόμενο ο Νίκος Χριστοδουλίδης να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Νεοφύτου είπε πως αυτή η ερώτηση θα πρέπει να υποβληθεί σε άλλον.
 
«Εγώ θα επαναλάβω, ο Νίκος είναι μέλος του κόμματος, βεβαίως νοιάζεται για το κόμμα του, είναι Υπουργός της Κυβέρνησής μας, μιας Κυβέρνησης που στηρίξαμε και στηρίζουμε», κατέληξε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X