ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠτΔ – Ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στο Παρίσι – Πάει Λονδίνο

Ο Πρόεδρος θα παραστεί στην τελετή στέψης του Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου Κάρολου Γ’

Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Παρίσι σήμερα, μεταβαίνει απόψε στο Λονδίνο, όπου θα παραστεί στην τελετή στέψης του Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου Κάρολου Γ’.

Στην τελετή στέψης του Βασιλιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνοδεύεται από τη σύζυγο του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Στο περιθώριο της τελετής στέψης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί αύριο το απόγευμα σε εκδήλωση που διοργανώνει η Κοινοπολιτεία, κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα της, στο Marlborough House, στην παρουσία και του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και των αρχηγών κρατών των μελών της Κοινοπολιτείας.

Θα ακολουθήσει κλειστή συζήτηση ανάμεσα στους ηγέτες με θέμα «Το Μέλλον της Κοινοπολιτείας, με επίκεντρο τη Νεολαία».

Ακολούθως, οι ηγέτες, συνοδευόμενοι από τις/τους συζύγους τους θα παραστούν σε δεξίωση που παραθέτει ο Βασιλιάς και η σύζυγός του στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγός του θα μεταβούν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την τελετή στέψης.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρακαθίσει σε δείπνο με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X