ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠτΔ - Θα απευθυνθεί στον λαό για τις 100 ημέρες διακυβέρνησής του

«Σε κάποιες των περιπτώσεων, ειδικότερα όσον αφορά τους Επιτρόπους ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές»

ΚΥΠΕ

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε σχέση με διορισμούς είτε σε ημικρατικούς οργανισμούς, είτε σε θέσεις Επιτρόπων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως με τη συμπλήρωση των πρώτων 100 ημερών της διακυβέρνησής του θα μιλήσει δημόσια απευθείας στον κυπριακό λαό.

«Εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να παράγεται συγκεκριμένη δουλειά, δουλειά η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχει η κυπριακή κοινωνία και θα πάρω τις αποφάσεις μου όταν θα έλθει η ώρα», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς πως θα προχωρήσει με το θέμα των διορισμών σε θέσεις Επιτρόπων που παραμένουν κενές καθώς και Διοικητικών Συμβουλίων ημικρατικών οργανισμών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως «το κράτος λειτουργεί και χωρίς αυτούς τους Επιτρόπους. Βλέπω και διαβάζω καθημερινά την κριτική που γίνεται. Πάντα καλοδεχούμενη η κριτική. Θεωρώ ότι η κριτική μας βοηθά. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε σχέση με διορισμούς είτε σε ημικρατικούς οργανισμούς είτε σε θέσεις Επιτρόπων», ανέφερε.

Πρόσθεσε πως «σε κάποιες των περιπτώσεων, ειδικότερα όσον αφορά τους Επιτρόπους ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές».

«Εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να παράγεται συγκεκριμένη δουλειά, δουλειά η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχει η κυπριακή κοινωνία και θα πάρω τις αποφάσεις μου όταν θα έλθει η ώρα», υπογράμμισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Πρόσθεσε πως «η αξιολόγηση της δουλειάς του οποιουδήποτε είναι το προαπαιτούμενο για να μπορούν να γίνουν και σωστοί διορισμοί».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ακόμη πως «είχα πει προεκλογικά και θα το πράξω μετά τη συμπλήρωση των 100 ημερών που είμαστε στη διακυβέρνηση θα μιλήσω δημόσια απευθείας στον κυπριακό λαό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση