ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠτΔ: «Μίλησα με Κούμα - Θέλω αποφάσεις για τα Σύ.Φι.»

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα παραστεί στη συνεδρία της ΚΟΠ, στην παρουσία των Σωματείων, για να ακούσει τις αποφάσεις της ΚΟΠ

Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είπε απόψε ότι αναμένει τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ σημειώνοντας πως δεν αποκλείει τίποτα σε σχέση με τις αποφάσεις που θα λάβει ο ίδιος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Γεωργή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ερωτηθείς αν προτίθεται να «κλείσει τα γήπεδα» μετά και τα τελευταία επεισόδια στη Λεμεσό, είπε ότι «σήμερα μίλησα ξανά με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ και συμφωνήσαμε ότι αύριο ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα παραστεί στη συνεδρία της ΚΟΠ, στην παρουσία των Σωματείων, για να ακούσουμε τις αποφάσεις της ΚΟΠ.

Αναλόγως των αποφάσεων που θα ληφθούν δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε για τους συνδέσμους φιλάθλων ούτε για τη συμμέτοχή φιλάθλων στα γήπεδα, δεν αποκλείω τίποτα. Αποφάσεις που ενδεχομένως κάποιες να μην είναι αρεστές, αλλά, επαναλαμβάνω, η προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του κόσμου. Άρα, δεν αποκλείω τίποτα.

Θέλω να ακούσουμε αύριο τις αποφάσεις της ΚΟΠ και των Σωματείων. Σωματεία, τα οποία είναι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια. Θέλω να δω ενδεχόμενες αποφάσεις που αφορούν τους συνδέσμους φιλάθλων, με τους οποίους τα Σωματεία έχουν σχέση και δεν αποκλείω οτιδήποτε».

Ερωτηθείς αν στα πλάνα του υπάρχει το θέμα αναδιοργάνωσης ακόμη και της ηγεσίας της Αστυνομίας ή αν θα αναζητήσει αλλού τις αιτίες για τα χθεσινά επεισόδια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «χθες το βράδυ υπήρχαν 340 αστυνομικοί στο γήπεδο. Αστυνομικοί, κάποιοι εκ των οποίων με υπερωρίες για να μπορούμε να καλύψουμε αυτό το δύσκολο, υψηλού κινδύνου παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή η χώρα έχει να αντιμετωπίσει πολλές άλλες προκλήσεις. Έχουμε το Μεταναστευτικό, έχουμε την εγκληματικότητα και όλα αυτά ξέρετε ποιος τα πληρώνει; Ο φορολογούμενος πολίτης. Δεν θέλω να καταντήσουμε να γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες και για κάθε φίλαθλο να έχουμε και ένα αστυνομικό. Αν κάποιοι θέλουν αυτό το πρωτάθλημα, αυτό το πρωτάθλημα δεν θα υπάρξει. Άρα, αναμένω με αγωνία να ακούσω αποφάσεις και, επαναλαμβάνω, δεν αποκλείω τίποτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση