ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προχωρούμε με υπευθυνότητα, δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Η Αννίτα Δημητρίου έστειλε μήνυμα ευθύνης και συνέχειας μετά την ανακήρυξη των βουλευτών

ΚΥΠΕ

Θέλουμε μια Κύπρο με ανάπτυξη, με ευθύνη, με προοπτική και επιλέγουμε να προχωρήσουμε μόνο υπεύθυνα μπροστά, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αννίτα Δημητρίου.

Σε δηλώσεις της μετά την τελετή ανακήρυξης των νέων βουλευτών στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η κ. Δημητρίου είπε ότι σήμερα ανοίγει μια καθοριστική μάχη για τον τόπο μας.

«Μπαίνουμε σε αυτή τη διαδρομή με ευθύνη, με σοβαρότητα, με καθαρές θέσεις απέναντι στην τοξικότητα, τον διχαστικό λόγο, οι πολίτες επέλεξαν τη σταθερότητα, την ασφάλεια, τη νηφαλιότητα και τις πολιτικές που φέρνουν αποτέλεσμα», ανέφερε.

Προχωράμε μαζί, με τους βουλευτές, τις βουλεύτριες μας, με γνώση, με συνεκτικό σχεδιασμό, πίστη στις δυνατότητες της πατρίδας μας, με πολιτικές που κτίζουν συναινέσεις και δίνουν λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, συμπλήρωσε.

Συνεχάρη «από καρδιάς» όλους όσοι έχουν εκλεγεί, και ευχήθηκε «μια παραγωγική θητεία», ενώ ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες του ΔΗΣΥ που έχουν συμβάλει σε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.

«Η ευθύνη για μας είναι μεγάλη και εμείς δεν τη φοβόμαστε, είμαστε έτοιμοι να την αναλάβουμε, όπως το έχουμε αποδείξει με σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε δίπλα στους πολίτες, κοντά στους πολίτες, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις αγωνίες τους. Θέλουμε μια Κύπρο με ανάπτυξη, με ευθύνη, με προοπτική και επιλέγουμε να προχωρήσουμε μόνο υπεύθυνα μπροστά», κατέληξε η κ. Δημητρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση