ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προεκλογικό μπάχαλο και «κακομαθημένα»

Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε ακόμα...

Έγγραφα, Κυπριακό, διαρροές και κακομαθημένα είναι κάποια από τα στοιχεία που δημιουργούν ένα όμορφο προεκλογικό πόλεμο στην Κύπρο. Πλέον το παιχνίδι χοντραίνει με τα επιτελεία των υποψηφίων Προέδρων να μπαίνουν σε μια μάχη δηλώσεων και αντι-δηλώσεων. Πρόσφατο παράδειγμα είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πριγκιπικού επιτελείου με αυτό του Νίκαρου.

Πληροφορίες για το παρασκήνιο φέρνει στο προσκήνιο ο Ονασαγόρας από την στήλη Politicsblog της «Καθημερινής».

 

Γράφει λοιπόν ο αποκαλυπτικός Ονασαγόρας,  μεγάλο το μπάχαλο με την μεταβατική περίοδο της... αγνοούμενης λύσης του Κυπριακού και την διαρροή του εγγράφου που έκανε το επιτελείο Νικόλα-Σιζόπουλου-Θεοχάρους-Περδίκη. Από την πλευρά του επιτελείου μιλούν για ψέματα του Νίκαρου και απαράδεκτες παραχωρήσεις που μετατρέπουν τον Ακιντζί σε συμπρόεδρο. Από την πλευρά της κυβέρνησης μιλούν για διαρροή απορρήτων εγγράφων και παραποίησή τους με μοναδικό σκοπό την προεκλογική τους εκμετάλλευση. Το επιτελείο του Αναστασιάδη μάλιστα, χαρακτήρισε το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου "σαν παρέα κακομαθημένων παιδιών που για να κάμουν το 'δικό τους' δεν έχουν κανένα φραγμό να παραποιήσουν ακόμη και έγγραφα". Αυτό το τελευταίο φαίνεται να ενόχλησε πολύ την... παρέα, αφού όπως ακούω από πηγή μου στην πριγκιπική αυλή ετοιμάζονται στις επόμενες ώρες και μέρες "να δείξουν στο επιτελείο του Νίκαρου ποιοι είναι παιδιά και ποιοι είναι κακομαθημένοι".

Για το θέμα είχα και πληροφόρηση από την Μάνταμ του Φούλη. Όπως μου είπε "το επιτελείο Αναστασιάδη που έχει πια εγκατασταθεί στην Μακαρίου με επικεφαλής τον Μεγάλο Αρχηγό, ο οποίος έχει διαμηνύσει πως δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτε να πέφτει κάτω και να απαντούμε με το ίδιο νόμισμα αλλά χωρίς να γελιοποιούμαστε γιατί ο κόσμος έχει και κρίση και κριτήριο"... 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση